1.5 gecdi. 2 yil sayilir. Ama yeni dusunmeye basladik. Okuyordum ben. Ama esim bayadir istiyor. Siz ne kadrlik evlisnizsen aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın.eşler hemen ümitleniyo gerçekten en dogrusunu yapıyosun.ne kadarlık evlisin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.5 gecdi. 2 yil sayilir. Ama yeni dusunmeye basladik. Okuyordum ben. Ama esim bayadir istiyor. Siz ne kadrlik evlisnizsen aynı benim yaşadığım şeyleri yaşamışsın.eşler hemen ümitleniyo gerçekten en dogrusunu yapıyosun.ne kadarlık evlisin?
Kan testi yaptirin garanti olsun benimde bir gün gecikmisti sonra adet oldum adet olacagim gün test yaptim negatif bir gun sonra adet oldum siz kan testi yaptirin ..Aynen bende oyle. Ama dunki testimde silik cizgi bile yokdu ondan korkuyorm yarin yapmaya. 2 gunde degisim olurmu ki
Anladim benim 2 gun gecikdi gorunuyor suanda yarin idrar yapacam gorunmezse kan testi yapacam. Rabbim hayirlisini versin. Sizde uzulmeyin. Rabbim bizden iyi bilir herseyi demeekki daha zaman var.Kan testi yaptirin garanti olsun benimde bir gün gecikmisti sonra adet oldum adet olacagim gün test yaptim negatif bir gun sonra adet oldum siz kan testi yaptirin ..
Inssallah hayirlisiyla. Bende goruyorum insanlar cok ugrasiyor cocuk icin. Ondan geciktirmek istemedm. Yasim gencken yapmak istedim 24 yasindayim☺anladım canım.biz de 7 aylık evliyiz.1 buçuk ay önce düşünmeye başladık şimdi 4 haftalık hamileyim hamdolsun :) yeni düşünmeye başladıysan korkma olur Allahın izniyle.etrafımda 8 ay olmayan sonra olan var.gönlünü ferah tut![]()
İnsallah hamilesinizdir . Tabi ki herseyin zamanı var ve imtihan dünyasındayiz bizimde imtihanimiz buAnladim benim 2 gun gecikdi gorunuyor suanda yarin idrar yapacam gorunmezse kan testi yapacam. Rabbim hayirlisini versin. Sizde uzulmeyin. Rabbim bizden iyi bilir herseyi demeekki daha zaman var.
Aynen öyle ama umitsizlige dusmeyin. Elinizden geleni yapin. Dualarinizlada eslik edin. Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah cok ictenlikle soyluyorum.İnsallah hamilesinizdir . Tabi ki herseyin zamanı var ve imtihan dünyasındayiz bizimde imtihanimiz bu
Allah razı olsun . Bazen insan umudunu kaybediyor iste elimde degilAynen öyle ama umitsizlige dusmeyin. Elinizden geleni yapin. Dualarinizlada eslik edin. Allah en kisa zamanda nasip etsin insallah cok ictenlikle soyluyorum.
Haklısınız. Yorar sizi fakat umitsiz olmayın. Ne kadar zamandr deniyorsunuzAllah razı olsun . Bazen insan umudunu kaybediyor iste elimde degil
17 aydirHaklısınız. Yorar sizi fakat umitsiz olmayın. Ne kadar zamandr deniyorsunuz
Doktora gittik esimde sayi düsük benim sol tüpüm kapalı baska sorun var mi belli degil daha yumurta takibine baslanacaktı asistana kizdigim icin randevu almadim gitmekte istemiyorum yarida birakmakta istemiyorum bilmiyorum ne yapacagimiHaklısınız. Yorar sizi fakat umitsiz olmayın. Ne kadar zamandr deniyorsunuz
Sabredin. Zor sabretmek gercekden ama. Sebepller dairesinde elinzden gelen herseyi yapin fakat umitsizlige dusmeyin.bu sizin sinaviniz insalah guzel bir sekilde atlatir ve bebeginize kavsursunz17 aydir
İnsallah canimSabredin. Zor sabretmek gercekden ama. Sebepller dairesinde elinzden gelen herseyi yapin fakat umitsizlige dusmeyin.bu sizin sinaviniz insalah guzel bir sekilde atlatir ve bebeginize kavsursunz
Yarida birakmayin kesinlikle. Kizdiginiz kisinin umrunda olmazki bu. Sizi etkiler sadece. Tedaviye devam edin yilmadan. Bir bucuk yil olmus sizin. 5 6 sene ugrasanlar ve bebegine kavusanlar var. Sabredin bence tedaviyi birakmayinDoktora gittik esimde sayi düsük benim sol tüpüm kapalı baska sorun var mi belli degil daha yumurta takibine baslanacaktı asistana kizdigim icin randevu almadim gitmekte istemiyorum yarida birakmakta istemiyorum bilmiyorum ne yapacagimi
Bir tanidigim tam 15 yil sonra hamile kaldi allahtan umut kesip karamsarliga dusmeyin suan hamileyim ve her dakika rabbim kimseye aratma evlat isteyenin kucagini bos birakma diye dua ediyorum dilerim rabbim kimseye hasret cektirmesinDoktora gittik esimde sayi düsük benim sol tüpüm kapalı baska sorun var mi belli degil daha yumurta takibine baslanacaktı asistana kizdigim icin randevu almadim gitmekte istemiyorum yarida birakmakta istemiyorum bilmiyorum ne yapacagimi
Aminn aminn rabbim ol derse hersey olur. İnsanın ruh hali degisiyor iste bazen cok dua ediyorum bazende karamsarlasiyorumBir tanidigim tam 15 yil sonra hamile kaldi allahtan umut kesip karamsarliga dusmeyin suan hamileyim ve her dakika rabbim kimseye aratma evlat isteyenin kucagini bos birakma diye dua ediyorum dilerim rabbim kimseye hasret cektirmesin
Rabbim yardimciniz olsun.Aminn aminn rabbim ol derse hersey olur. İnsanın ruh hali degisiyor iste bazen cok dua ediyorum bazende karamsarlasiyorum
Amin Allah razı olsun.Rabbim yardimciniz olsun.