Hamile miyim

sebnem21214

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2016
9
3
1
32
Merhaba kızlar nişanlimla cinsel ilişkiye giriyoruz. O bosalmadan çıkıyo ama şüpheleniyorum. 2 yıldır aynı şekilde ilişkiye giriyoruz ve bi sorun yaşamadık. Karnimda genellikle bi ağrı hissediyorum. Adet de oldum bu ay ve geçen ay. Ve diğer belirtilerin hiç birisi yok. Mide bulantısı göğüs hassasiyeti ruhsal değişim hiç birisi yok. Karnimda şişiyor biraz yani bana öyle geliyo. Cuma gunu doktora gidicem. Hamile olma ihtimalim var mıdır ki ?

Canim ben problemini tam anlamadım, belirtin gecikmen yoksa neden hamile olduğunu düşünüyorsun?

Karnım da bikaç aydır süren bi agri var ve biraz da şişiyor yavaş yavaş çevremdeki insanlar da karın ağrısının hamileliğin başlıca sebebi olabilir dediler. Bu yüzden biraz tedirgin oldum belirti ve gecikme olmadan da olunabilirmi diye.

Geri çekilme yönteminde her zaman bir tehlike vardır zaten, ama zaten adet görmüşsün sana hamile olduğunu düşündüren şey ne onu anlamadım. Kafanız rahat olsun istiyorsanız korunmaktan başka bir seçeneğiniz yok.

Yani çok nadirde olsa olabiliyormuş. Test yaptinmi hiç.

Haklısın canım korunmak gerekiyor her zaman ama işte bunu yöntem sandık. Tek şüphem karın ağrım ve karnimin şişmesi.

Haklısın canım korunmak gerekiyor her zaman ama işte bunu yöntem sandık. Tek şüphem karın ağrım ve karnimin şişmesi.
Ust uste adet gormen bana kalırsa gebeliğin olmadığı ama hemen gebeliğe de bağlama belki başka bir problem var Allah korusun ya da sen psikolojik olarak etkileniyorsun ? Çünkü 2 ay adet gormussun. Kusma vs gibi şeyler olmasa da meme hassasiyeti olurdu diye dusunuyorum

Dediğin gibi canım psikolojik olarak baya bi kafama takıldı üye olup burda sormak istedim bi doktora gorunmeden önce. Cuma günü gidip ne olduğunu ogrenicem inşallah. Evet evet hiçbi belirti yok tek sorun karnimin sisip agrimasi.

Baska bir problem diye düşünüyorm ben ya da psikolojik. İnşaAllah kotu bisey çıkmaz canım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…