Hamile miyim?

mutii566

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
5
0
1
35
Merhaba arkadaşlar . Mayıs sonu gibi eşimle tatile gittik adet zamanım geldiği için geçiktirici kullandım yeni evli olduğumuz için hamile kalmak istemiyorum bu yüzden ilişki sirasında eşim prazervatif kullanıyor. Prazervatif kullamasına rağmen de ilişki sıradında içime de boşalmıyor arkadaşlar. İlişki sonrası prazervatifi kontrol etmedik.geçiktiriciyi bıraktığım gibi haziranın 2 inde adet oldum fakat hala adet olmadım hamile olabilir miyim üzerinden 17 gün geçti.

En iyisi hemen idrar test al yap onda cikmazsa kan testi yaptir ondada cikmazsa yoktur zaten.. peki herhangi bi belirtin varmi canim hissettigin biseyler ???

Karın ağrılarım var sadece 2 haftadır bu da adet öncesi olan ağrılar. Ama bir türlü adetim gelmedi buda açıkcası bende paniğe neden oldu.

Karın ağrılarım var sadece 2 haftadır bu da adet öncesi olan ağrılar. Ama bir türlü adetim gelmedi buda açıkcası bende paniğe neden oldu.
Gebelik belirtileri adetle hemen hemen aynidir ama bence hemen bi idrar testi al yap bakalim sonuc ne cikacak .. dedigim gibi eger odrarda cikmazsa kan testide yaparsin zaten kan testi kesin sonuc.. ikisindede cikmazsa bisey yoktur.. icini rahatlatmis olursun hic degilse .. ama eger hamile degilsen geciktiriciler yada cesitli ilaclar adet dongusunu degistirebilir geciktirebilir

Karın ağrım var 2 haftadır fakat hala adrt olmayışım paniğe neden oldu. Geçiktirici adet düzenini bu kadar değiştirebilir mi peki

Değiştirir. Geciktirici mahvetmisti beni çok yoğun ve ağrılı olmuştu regl im de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…