hamile miyim?

Turkuaz07

O bir kız, o bir BURÇE annesi
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2016
332
590
33
Antalya
Mrb ben 8 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz bu ay yumurtalama donemimin hemen ardindan adetime daha 12 13 gun varken kasik agrilarim batmalar karin agrilarim basladi hafif bas donmesi mide yanmasi hafif bulanti gibi ve goguslerimde hassasiyet buyume oldu halen devam ediyor suan adetime 9 gun var test yaptim ama cikmadi delirecegim bu ayda husran olmak istemiyorum

Merhaba bu saydıklarınız hamilelik belirtisi olabilir , olmayadabilir.. Bazen cok istedıgımız zaman psikolijikmen oyleymisiz gibi hissetmemize neden oluyor. Olmasada üzülmeyin ilk 1. Yıl doktorlar normal oldugunu söylüyor. Karalar baglamanıza gerek yok benim 3 yıldır olmuyo. Sabırlı olun evliliginizin tadını cıkartın. Hayırlısı olsun. :)

Mrb ben 8 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz bu ay yumurtalama donemimin hemen ardindan adetime daha 12 13 gun varken kasik agrilarim batmalar karin agrilarim basladi hafif bas donmesi mide yanmasi hafif bulanti gibi ve goguslerimde hassasiyet buyume oldu halen devam ediyor suan adetime 9 gun var test yaptim ama cikmadi delirecegim bu ayda husran olmak istemiyorum

öncelıkle kendınızde sureklı belrtı arayıpta bu konuyu dusunmeyın kendınıze baska ugraslarda bulun bence..cunku kafaya cok taktıkca hemen oluvermıyor.. bıraz sabır daha 8 ay olmus bız 3 yıldır beklıoruz bızden fazla bekleyenlerde var. sımdıden boyle stres yaparsanız ısınız zor. bıde o kadr erkenden test yapmanızı hıc tavsıye etmem.. hakknzda hayrlısı olsun

Testi ruyamda gordugum icin yaptim bu bekleyis cok zormus ve inanin bu kadar cok istemem evlilik icindeki bazi nedenlerden

Ben bu ay o kadar umutluydum ki doktora gittim ultrasonla bakti ve bisey yok adetinin 2.yle 4. Gunu arasinda gel hormon testi yapalim dedi ve icimden gelmem ki gecti bu ay adet olmayacagim ben diye gecti bu belirtilerde olunca bian cok heveslendim

Daha cok erken yapmissin ve belirtilerin bu kadar erken baslayacagini sanmiyorum pskolojiktir kesin ama kesin yok diyede bisey denmez sadece sabredip adetini bekle cnm

Daha cok erken yapmissin ve belirtilerin bu kadar erken baslayacagini sanmiyorum pskolojiktir kesin ama kesin yok diyede bisey denmez sadece sabredip adetini bekle cnm
Ruyamda test yapiordum cift cizgiydi bide bu hamilelik hormonu 8le baslayan biseydi uyanmamla yapmam bir oldu

Bende
Ruyamda test yapiordum cift cizgiydi bide bu hamilelik hormonu 8le baslayan biseydi uyanmamla yapmam bir oldu
Bende ruya gormustum ve gercekten dogruydu o ay kalmistim ama malesef dustu ruyalar bize msj verio belki sanada bu kadar erken nsj vermesinin bi hikmeti olabilir cnm dikkat et agir bse kaldirma

eskiye gore kucuk abdestte siklasma var mi?

Bende

Bende ruya gormustum ve gercekten dogruydu o ay kalmistim ama malesef dustu ruyalar bize msj verio belki sanada bu kadar erken nsj vermesinin bi hikmeti olabilir cnm dikkat et agir bse kaldirma
Insallah canim dikkat ediyorum testi gormeden bi 2 gun oncesinde de biberon gormustm ruyamda

Bu kadar erken mide bulantısı olmaz.Mide yanması da gebeliğin ilerleyen dönemlerinde olan birşey keza baş dönmesi göz kararması gibi.

Kendinde belirti aradığın için böyle hissediyorsundur.
Göğüs hassasiyeti olur ama birden büyüme olmaz.Kasıkta batmalar olabilir,bu normal gebeyseniz ama bu kadar erken diğer belirtiler hissedilemez psikolojiktir.

Bu kadar erken mide bulantısı olmaz.Mide yanması da gebeliğin ilerleyen dönemlerinde olan birşey keza baş dönmesi göz kararması gibi.

Kendinde belirti aradığın için böyle hissediyorsundur.
Göğüs hassasiyeti olur ama birden büyüme olmaz.Kasıkta batmalar olabilir,bu normal gebeyseniz ama bu kadar erken diğer belirtiler hissedilemez psikolojiktir.
Goguslerim hemen buyudu adetten 1 2 gun once olan sey normalde 12 13 gun kala oldu yaa umarim psikolojik degildir ama bicok belirtiyi bilmiordum yani baktim netten o zaman dedm bunlarmis hamilelik belirtisi diye bende sasirdim cunku yumurtlama gunum bitti ve 2 gun sonra bu belirtiler basladi

Back
X