hamile miyim?

Benim yıllardır düzenlidir geçen ay 8 gün geciktim, bir şey çıkmadı. Psikolojik olarak sağdan soldan duyduğun hamilelik belirtilerini yaşayabilirsin çok normal. Ben sana söylediğime benzer bi yazı okudum forumda sonra bıraktım heveslenmeyi, şimdi hamileyim darısı başına.
Hamileyimmmm

Bence bu kadar isyan etmen doğru değil Allah'ın çok gücüne gidiyordur.. Sonuçta onu veren Allah verecek olanda Allah sen istersen yırtın parçala kendini Allah ol demeden olmuyor maalesef.. Bu kadar karamsarlık yapacağına dualarını sıklaştır belkide Allah senin daha fazla dua etmeni istiyor.. Ben 3 senelik evliyim 3 senede neler yaşadım of demedim.. Dış gebelik geçirdim tüpüm alındı hastanede yatarken koridordan yeni doğan bebekler geçiyordu sonra iyileştim sandım Bebek tedavisine başlandı bi 2.ameliyat olmak zorunda kaldım diğer tüpümün önü kapalı olduğu için.. Tedavi üstüne tedavi aşılama üstüne aşılama gördüm ama 1 kere de allahım neden bana vermiyorsun demedim.. Tamam çok ağladım çok hemde ama ağlarken bile ağzımdan sadece vardır Allah'ın bi bildiği cümlesi çıktı.. O yüzden güzel arkadaşım :) bu kadar çok isteyip isyan derecesine getirme kendini bırak Allah'a bak çorap söküğü gibi gelecek gerisi :) çok konuştum kusura bakma :)
Hamileyiimmmm

Cok tesekkur ederim canim o nasil bi duygu yaa hastanede falan sanki 9 aylikmisim gibi karnimi tutarak yurumeye falan basladim sonunda yaa sonundaaa
ayyy maşallah ne güzel darısı bize inşallah :) benm de 11 günüm var sadece göğüslerim biraz şişti ve ucu acıyor inşallah ben de senin gibi erken belirti yaşayıp hamile kalanlardan olurum :)

ayyy maşallah ne güzel darısı bize inşallah :) benm de 11 günüm var sadece göğüslerim biraz şişti ve ucu acıyor inşallah ben de senin gibi erken belirti yaşayıp hamile kalanlardan olurum :)
Insallah yaa isteyen herkese nasip olsun esime soyledim biraz aramiz acikti sana mektup gelmis dedm saskin saskin okudu sonra delirdi resmen kendine gelemedi bayagi

Suan cok kotuyum kimyasal gebelikmis sevincimiz 2 gun surdu
Olsun canımm herşeyde bi hayır vardır lütfen sakın ama sakın isyan etme belli ki bu senin imtihanın lütfen daha çok dua ederek bu günlerin daha kolay geçmesini sağlayabilirsin.. Allahtan Ümit kesilmez ve Allah'ın günününde gün çoktur bu ay olmadı belki sonraki ay olur.. Allah senin sağlığına eşinin sağlığına zeval vermesin geri kalan herşey olur inşallah

Suan cok kotuyum kimyasal gebelikmis sevincimiz 2 gun surdu
Bende senin durumundayım hamile olduğumu cuma günü öğrendim eşim şehir dışında geldiğinde süpriz olsun diye dün bebek kıyafeti ve ayakkabısı aldım bugünde kimyasal olduğunu öğrendim resmen dünya başıma yıkıldı sabahtan beri kıyafetle ayakkabıya bakıp bakıp ağlıyorum

Merhaba arkadaşlar neredeyse eşimle 10 aydir bebek istiyoruz son 6 aydır adetim duzensizlesti bir ay 28 günde bir diğer ay 32 günde bir geliyor fakat bu ay 34 gün oldu hàla yok sizce olabilir mi artık kendimi kandırmak istemiyorum yardimm

Back
X