Hamile miyim

Gamzeli0603

Tek gerçegim Melegim.
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2016
454
535
103
29
Arkadaslar dun adet günümdü 28 günde bir olurum hep.. olmadm ama umitlenmedim cok. Sabah test yaptm 2 dakika bekledim tek cizgi cekmeceye attm annemler bizdeydi kahvalti hazrladm kahvaltimizi yaptk bi bakaym dedm bide ne goreyim cift çizgi ama uzerinden vakit gectigi icin emin değilim sevinemedm koştum tekrar yapmaya ama sivi almıştım yapmakta kararsz kaldm yinede yaptm.. sizce gebellik varmı cok umitlenmek istemiyorm

Eklentiler

• P_20160803_124240.webp
    P_20160803_124240.webp
    5 KB · Görüntüleme: 165
Insallah hamilesindir canim sen bence hemen bi kan testi yap daha fazla umitlenmeden net bi sonuc almis olursun :)
Allah herkesin gonlune gore versin

Resimde çizgi cok gözükmemis ama baya belli yani şimdi ben hamile miyim allahm inanamiyorm :anneadayı:

A
Insallah hamilesindir canim sen bence hemen bi kan testi yap daha fazla umitlenmeden net bi sonuc almis olursun :)
Allah herkesin gonlune gore versin
Biz esimin işi geregi tuncelideyz annemler bizde suan disariya cikamam esimede annemede söylemeyeceğim annemler gidince guzel bi supriz yapacgm :)

Arkadaslar dun adet günümdü 28 günde bir olurum hep.. olmadm ama umitlenmedim cok. Sabah test yaptm 2 dakika bekledim tek cizgi cekmeceye attm annemler bizdeydi kahvalti hazrladm kahvaltimizi yaptk bi bakaym dedm bide ne goreyim cift çizgi ama uzerinden vakit gectigi icin emin değilim sevinemedm koştum tekrar yapmaya ama sivi almıştım yapmakta kararsz kaldm yinede yaptm.. sizce gebellik varmı cok umitlenmek istemiyorm
Kesin var gibi duruyor canım ama yine de kan testiyle netleştir bence hayırlısı olsun yine haber ver bize :))

Kızlar benim adetim 30 temmuz du olmadım sizce gebelik idrar testi sonuç verir mı ovulasyon tarihine göre yaptık 17 temmuz da ilişki oldu hamileysem şu an o ilişki den oldu sizde çıkar mı teste doğru sonuç.

canım bence bir test daha al ve yap ya da hastane de kan testi yaptır emin olursun

Back
X