Hamile miyim??

Pirayegizem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
6
0
1
40
Kızlar merhaba yeniyim bir sorum olacak. 6 temmuzda eşimle adetime 3 gün kala korunmasız ilşkiye girdik. 3 gün sonra adet oldum baya çok geldi kanama. Adetim bittikten 15 20 gün sonra kanda test yaptırdım negatifti. Sonra birdahaki adet günümde yeniden gününde adet oldum şimdi adetime 3 gün var yinede hamile olup adet görenler okuyorum çok halsizim falan öyle bir ihtimal olabilir mi? O günden sonra eşim kaptan gitti birdaha birlkte olmadık var mı böyle bişey yaşayan?

Tahlil negatif çıkmış nasıl olabilir ki 2 kere adet olmuş sunuz birde

Haklısınız ama dün biriyle konusurken ben 9 ay gördüm adet falan dedi sanırım kan testi kesin sonuç döllenmede. Kaç gün sonra kesin sonuç 15 20 gün yeterli mi

Haklısınız ama dün biriyle konusurken ben 9 ay gördüm adet falan dedi sanırım kan testi kesin sonuç döllenmede. Kaç gün sonra kesin sonuç 15 20 gün yeterli mi
Ben ilişkiden 12 gün sonra idrar da gebe olduğumu öğrendim 14. Gün kanda yüksek bir değerle kesinleşti.
Sizde hamile olsaydınız kesin çıkardı

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım...
Adetim 21 ağustosta başladı 26 da temizlendim eşimle ilişkiliye girdik ve 5 gün sonra aşırı derece de kasık Ağrım, el ve ayak üşümem yorgunluk mide krampları ve ekşime ayaklarım da ve sırtımda müthiş bir ağrı oldu dayanamayıp 1 hafta sonra doktora gittim beta testi yaptı ve negatif (0.1) cıktı acaba erken mi gittim şuan da göğüslerim de ağrı var baya da şişti yardımcı olur musunuz lütfen...:KK43:

Back
X