Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var test yapmani oneririm arkadasimAdetim 4-5 gün gecikti 3.günü çok açık pembe bir kan geldi gebe olma ihtimalim var mı ?
Evet yerleşme kanaması olabilir bence kan testi yaptırmalısınAdetim 4-5 gün gecikti 3.günü çok açık pembe bir kan geldi gebe olma ihtimalim var mı ?
teşekkür ederimVar test yapmani oneririm arkadasim
sık sık devam eder mi bu kanamaEvet yerleşme kanaması olabilir bence kan testi yaptırmalısın
sık sık devam eder mi bu kanama
Adete göre yerleşme kanamasının rengi daha açık pembe veya kahverengi ve yoğunluğu daha az diye biliyorumsık sık devam eder mi bu kanama
teşekkürlerBazen 12 gune kadar surebiliyor yerlesme kanamasi. Ama yogunlugu cok fazla olmayan bi kanamadir ve rengi pembe ya da kahverengidir
peki teşekkürlerAdete göre yerleşme kanamasının rengi daha açık pembe veya kahverengi ve yoğunluğu daha az diye biliyorum
Yerlesme kanamasidir test yap cnm simdiden hayirlisi olsun ♡Adetim 4-5 gün gecikti 3.günü çok açık pembe bir kan geldi gebe olma ihtimalim var mı ?
adet başlangıç kanaması değil midir pekiYerlesme kanamasidir test yap cnm simdiden hayirlisi olsun ♡
Madem adet baslangici neden kanamanin devami yok. Bence test yapmalisin biz sana burdan teshisi koyamayiz. Hakkinda hayirlisi olsunadet başlangıç kanaması değil midir peki