Hamile miyim ?

Uyduroloji

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
62
16
18
Arkadaşlar biri bana yardımcı olabilir mi? Eminim ben gibi bilinmez içinde olanlar vardır. Bilgilerinizi bekliyorum. Ekimin ilk haftasından bu yana kendimde değişiklikler seziyorum. Mide bulantilarim, bazı kokulardan tiksinmem, bel ağrım, kasıklarımda ki sancım, aşırı uyku hali, halsizlik gibi durumlar yaşıyorum kadın doğum dr. Gittim ve hiçbir sorun olmadığını söyledi bu ayın 5. De adetim geldi fakat gelmeden iki gün önce hafif pembemsi kanamam oldu iki gün sürdü ve bitti sonrasında adetim geldi normalinden farklıydı çok az ve kısa sürdü rengide çok açıktı test yaptım negatif çıktı adet sürecinde yapmıştım bir daha da denemedim. Adetim biteli 3 gün oldu testi bir daha ne zaman yapmalıyım ? Ya da sizce Ben hamile miyim ?

canım adet olmuşsun bence de mevsim değişimi böyle gariplikler yaşanabilir .

Adet olmussun olacagini sanmiyorum ama kafandaki soru isaretlerini silmek icin kan testi yaptirabilirsin.

Adet olmuşsunuz ama tabi burda kimse müneccim değil sizin vücudunuzda olan biteni biz bilemeyiz bu kadar kafa karışıklığınız var ise bi kan testi yaptırın

Herkese hayırlı geceler ne olur bana yardımcı olun delireceğim yoksa..!!! Şimdi şöyle 45 günlük bi bebeğim var ve 3 ay ilişkş yaşamadık eşimle. Ta dün akşma kadar o korundu (emzirdiğimden) neyse bttiğinde kondomun giriş kısmı haff yrtlmştı btün sıvı uçta birikmişti ama ıslanmadm bn hissetmedim yırtık olan bölümde de sıvı sızıntısı yoktu ama yinede korkuyorum ya hamile kalırsam bebeğim sütten kesilir ben mahvolurum yardm edn akl vern ne olur sıvı grmedi içine ama korku işte hamile kalrmym???

Herşey Allahtan oldu ki hamile kaldın hayırlısı böyleymiş diyeceksin başka çaren var mı sonuçta.. bir dahakine daha dikkatli olursunuz.. ayrıca yumurtlama günlerine bak denk gelmediyse hamile kalma olasılığın düşüyor ama yine de kesin bişey burda kimse söyleyemez sana..

Canm emzırdıgın ıcın sutun koruması var sonucta sanmıyorm hamıle olacagını.

Yumurtlama dönemine naaıl baıyoruz bilmiyorum yaedmcu olrsanz

Bence de değilsiniz bazen bende de oluyor daha az geliyor adet ama yine de adet

Bnce de olmayabilir ya i bu kadr takinca gebelde olmuyor zaten canim bide belirtiler pskolojk sanirim bu kdr erken mide bulantisi falan başlamıyor 6 7 den snra vasliyor .

Yumurtlama dönemine naaıl baıyoruz bilmiyorum yaedmcu olrsanz
Adetinden 9 gun sibra düzenli uliskiye baslicaksin 15.gune kadr cnm.o bi haftada bi gub kesin olur ztn yumurtlama zamani akinti bol gelio anlarsin o haftayi. Iki gunde bi düzenli iliski olsa yeter

Düzenli adet görmüyorsan doğumdan bu yana süt koruyordur yok adet görüyorsan normal bir şekilde süt korumaz

Adetinden 9 gun sibra düzenli uliskiye baslicaksin 15.gune kadr cnm.o bi haftada bi gub kesin olur ztn yumurtlama zamani akinti bol gelio anlarsin o haftayi. Iki gunde bi düzenli iliski olsa yeter
Herkesin yumurtlama dönemi farklıdır yirmi bir gün döngüsü olanla yirmisekiz gün olanın otuz gün olanın farklıdır adet döngü günlerinizi tam sayı olarak bilirseniz daha kolay tespit edersiniz

Ama arkdaşlar işin kötü yanı daha adet görmedim ben 46 günlk oldk bugün

Ya doğum yapalı 46 gün bugün ama daha adet görmedm ki ben nasıl anlcam koruduğunu
Doğum sonrası kanaman ne kadar sürdü bittimi ne zaman bitti , doğumdan öncesinde adet döngün kaç günde birdi onları bilirsek ilk adet döneminş tahminen hesaplarız en azından bundan sonrası için koruyup korumadıpını anlarsın ama zaten hiç sanmamki hamile kalmışsındır tabiki ilahi takdire diyecek sözüm yok

Vallahi çok korkuyorum arkadaşım hazır değilim söylüyorum yardımcı olursanız sevinirim şiödş 28 agustos doğum yaptım 15-20 gün kanamam sürdü hamilelk öncesnde düzenlidi 28 gümdğ galiba her ay 2 -3 gün öne geliyordu ne yapcaz şimdi nasl hesaplcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…