Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EveeeetAllahım dogru görüyorum degil mi
İnsallah en kısa zamanda tüm isteyen herkesin olsun.Hayrlısı olsun cnm gözüküyo resmen çoook bellibze de nasip olsun inş
Teşekkür ederimBen de gördüm ben de hayırlı olsun :)
İnsallah herkes tez zamanda gebe kalır kismett gerçektenValla bende gördüm :) hayırlı olsun inşallah darısı diğer isteyenlerin başına :)
kan tahlili vercekmisinBir kez kimyasal gebelik geçirdiğim icin bu da oyle olursa diye cok endişeleniyorum sat 17ekimdi daha cok erken sanirim
Suan şehir dışındayım muhtemelen önümüzdeki hafta ici giderim hastaneye.ama dayanamayıp hafta sonu acilde bi test yaptırabilirim artısı takip etmiş olurum böyleceBenimde aynen o sekilde cikmisti canim.cok silik cikmisti.cok yeni oldugu icin ole oluyor.merak etme.kimyasal gebeligede cok uzulmemek gerek.cunku sorunlu olanlar tutunamayip gebelik sonlaniyor.sayet bebegimizde bi sorun olmasini istemeyiz dimi.simdi fazla kafana talma rahat ol.bence yarin kan vermelisin :)
Teşekkür ederim cnm Allah herkesin gönlüne göre versin cok istiyordum evliliğin 13.ayihayırlı olsun canım tebrik ederim