Hamile miyim ?

fatmanur8654

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2016
29
2
1
32
Daha önce dusuk yaptım . Ve hala denemeler yapıyoruz . İlişkimden 6 hafta sonra kan testi yaptırdım 0,12 çıktı. Daha sonra adet olamıyorum diye doktor tarlusal verdi ve 10 gün sonra adetimi gördüm. Hamile olabilir miyim ? Yoksa değil miyim ?

B
Canım bende normalde düzensiz adetim olmam gereken zamanda olmadım doktora gittim hcg2.20cikti onemsemedim.doktor tarlusal yazdı aldım ama içmeye korktum sadece dostineks vermişti onu içtim.Adet olmam gereken zamandan bi hafta sonra oldum.ama bu sefer ki farklıydı.son gün kasik ağrısı oldu bittikten iki gün sonra lekelenme oldu ki bende hiç böyle olmazdı ve adetim biteli 3 gün oldu gebelik testi yapıyorum hepsi pozitif çıkıyor.ama doktora yarın gidicem eğer ben hamileysem imkansız diye bişey yokmuş onu anlamış ol cam.senin de neden olmasin

Ama benim bu adetinin normalden hiç farkı yok ve uc kez yaptım negatiftir bi ilişkiden iki hafta sonra bi. Dört hafta sonra bide altı hafta sonra . Göğüs şişliği bulantı hiçbirşey yok şuan neden ki

Mrb lar ... son adet tarihim 14 ekim beklenen adet tarihim 12-13 kasım olması gerekiyor ama 15 gün geçti hala regl olmadim adet gecikmemin 1. Ve 10. Gününde dr a gittim ilkinde kan verdim 1.2 çıktı yani negatif 2.sinde ultrason baktı ve rahim duvarında kalinlasma var hcg bakalım dedi gebelik ihtimali var dedi dr ama kanda sonuç yine 1.2 negatif çıktı . normal adet olmam gereken tarihte adet olacakmış gibi ağrılar çektim belim kasiklarim fena halde agiriyordu ve sanki her an kanama olacakmış gibiydi 4 gün çektim şiddetli ağrıları ve şuan mide bulantısı yorgunluk aşırı iştah ve bitmek bilmeyen vajinal akıntım var. Dr yumurtalarda hiçbir sıkıntın yok temiz adet olmayı bekle adetinin 2.günü gel bi daha bakalim dedi ama üzerinden 5 gün daha geçti toplamda 15 gün gecikmem var. Benim gibi olup da hamileliği sonradan çıkan var mı kızlar?? İnsan umitleniyor kanda negatif görmeme rağmen hamile olmadığıma inanmiyorum dr kese de gözükmüyor dedi ama yine de ümidim var ..lütfen bişeyler söyleyin bana

Ama benim bu adetinin normalden hiç farkı yok ve uc kez yaptım negatiftir bi ilişkiden iki hafta sonra bi. Dört hafta sonra bide altı hafta sonra . Göğüs şişliği bulantı hiçbirşey yok şuan neden ki
Bende aynı canım hatta diyorum ya adetten bi hafta önce 2.20 ydi adetten bi gün önce negatif çıktı.Adet bittikten iki gün sonra yapmaya başladım hepsi pozitif çok tuhaf bi şekilde.ben dede hiç belirti yok halbuki

Birde adetten bir hafta önce öyle çıkması normal geç döllenmiş olabilir ama ben adetinin geciktiren 6 hafta sonra yaptım HCG kesimlerinde doktor tarlusal yazdı böyle bir durumda olabilir mi hamilelik kendimi beklentileri sokuncada uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…