Hamile miyim ?

Byz-97

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
14
11
88
28
Ben erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ama kızlık zarım patlamadi içime bosaldi hemen tuvalete gidip idrarimi yaptım yıkadim ama yinede supheleniyorum hamilelik olabilir mi olmaması için ne yapmalıyım? Acil cevap verin

Hamilelik olasiligin yuksek kac gun oldu iliski olali ertesi gun hapları var eczaneden alabilirsin olmamasi ocin bir dahakine korunmayi deneyebilirsin cnm

Pazar günü oldu bu olay ama ben bekarim eczacı verir mi bana o hatan

Adetim biteli 3 4 gün ya oldu ya olmadı bittiği günün ertesi de ilişkiye girmiş olabilirim tam bilmiyorum ama düzenli benim adetim

Ya ben daha önce hiç böyle bisey yasamadim hamilelik olursa napcam bişey söyleyin nolur

19 yaşındasın reşitsin ama ertesi günü hapından bi habersin.
ilişkiden 5 gün sonraya kadar alınabiliyor ama ilk günler alınırsa koruma etkisi daha fazla.
ayrıca hamilelik olursa da söyle erkek arkadaşına nasıl içine boşalırken cesaretli oluyorsa bebeği olunca da öyle cesaretli olsun bakalım!

Diyecek bişeyim yok eczaneden ne diye isticem ben bilmiyorum böyle konularla ilgili şeyleri

ertesi gün hapı alıcam diceksin canım nerde yaşıyorsun bilmyorum ama eczacıların sorun edeceğini sanmıyorum

Anladim teşekkür ederim hapın bi yan etkisi yok demi

Ama daha bişey belli değil yani olsa bile hemen canlanmayacak ki

Ella ydi sanirsam ismi bi yumurtalama zamanında degilsin gibi gozukuyo ama bu isler pek belli de olmuyo rabbim ol dedikten sonra bi dahakine sevgilin bi zahmet kondom kullansin ikinizde strese girmemis olursunuz

banlanmak istemiyorum ama sizin zevkiniz için bi bebeğin yaşam hakkı elinden alınmaz! hadi canım buralarda fazla dolaşma

Ya sanane benim iliskimden yasadigimdan gelmiş burda beni elestiriyosun sabahtan beri mal mal konusuyosun ağzımi bozmak istemedim Kabadayı misin sen ?

Sanane bundan sanane insan gibi yardım istedim bin tane laf söyledin tamam ben doğru bişey yapmadim ama pişmanım bu durumdan napabilirim sende sabahtan beri burda bana ahkam kesiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…