Hamile miyim?

vitaminsiiz

"Hiç soruyor muyuz kendimize; Fe eyne tezhebûn?"
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2016
284
87
18
Kızlar önceki konuşmalardan bilenler bilir benim hala reglim gelmedi normalde 45-47 gün sürer gelmesi, ve bugün 54. Gün. Kağıt havluyla tutunuyorum bugün öğlen kağıt havluda açık kahverengi leke gördüm geçen hafta cuma ovulasyon testi yaptığımda çift kalın çizgi vardı ve değerlendirdik acaba tutunma lekesi olabilirmi 5-6gün geçti ovulasyondan

Neden test yapmiyorsunuz?

Edit: Allah baska dert vermesin.

Birşey rica edicem şu büyük olmayan dertlerinize sanki ölüm kalım meselesiymis gibi derdim büyük acil ölüyorum yetişin gibi başlıklar acmasaniz.çok kişi hemen yorum alsın diye bu saçmalığı yapıyor.

Hamile olabilirsiniz test yapın bence çıkar belki.

Evli degil misiniz? Ailenizin haberi olsa sizi oldurur mu?
Nedir burda buyuk olan dert anlamadim.!
Evet yerlesme kanamasidir. Gidin test yapin.

V) Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir.
IX) Yöneticiler, yazılan yazının konusuyla ilgili olmayan bir bölümde yazıldığına karar verirlerse yazıyı uygun bölüme aktarır.

Konular doğru bölüme, içerik hakkında fikir verecek başlıklar yazılarak açılmalıdır.

Kızlar ben 5gün önce soğan kürüne başladım 2 gün önce ise adet oldum cok sükür tam iki ayın üzerine oldum diğer mesajlarımdan bilenler bilir barı sonunu yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…