- Konu Sahibi wisteria89
HANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİL
E MİYİM?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki haftada normal testte görünmez hızlı testse bilemedimHANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİLEki Görüntüle 1925965 E MİYİM?
Bence pozitif hayırlısı olsun hemen kan testi yaptırıp kontrol etmenizi tavsiye ederimHANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİLEki Görüntüle 1925965 E MİYİM?
Adetin geciktikten sonra yaptiysan testi buyuk ihtimalle hamilesin. Tebrikler
inşallah çok teşekkürler. 1 yıldır uğraşıyorum.Bebiş çantasını hazırlayıp yola çıkmış.
Bence pozitif hayırlısı olsun hemen kan testi yaptırıp kontrol etmenizi tavsiye ederim
Bunlara takilmayin lutfen.Lütfen bana da yorumda bulunur musunuz adetim bu ayın 24 ve iki gündür adet olucakmış gibi hissediyorum karnımı böyle akıcakmış gibi hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum biz iki aydır bebek deniyoruz bu üçüncü ay ama her anne adayı gibi hastalanınca üzülüyorum göğüs uclarım acıyor aniden içime sıcaklık basınca içim bulanıyor ve başım dönüyor.geceleri susuyorum çok daha önce adet olmadan on gün önce çikolata krizine girerdim şimdi hiç tatlı istemiyorum hamile olup bu belirtileri yaşayan var mı?
Teşekkür ediyorum dikkate alıp cevap verdiğiniz için yeni üyeyim yeni konu nasıl açılıyor biliyor musunuz?Bunlara takilmayin lutfen.
Gebelik belirtileriyle regl belirtileri tamamen ayni.
Psikolojik olarak da pek cok belirtiyi yasiyor olabilirsiniz.
Zamanini bekleyip test yapmaniz en guzeli
Rica ederim.Bdv ana sayfasinda ust tarafta yeni konu ac diye bir buton var. Ona tiklayip acabilirsiniz konunuzu.Teşekkür ediyorum dikkate alıp cevap verdiğiniz için yeni üyeyim yeni konu nasıl açılıyor biliyor musunuz?
HANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİLEki Görüntüle 1925965 E MİYİM?
Hayırlı olsun cnm darısı bizlereHANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİLEki Görüntüle 1925965 E MİYİM?
Hayırlı olsun cnm darısı bizlere