HAMİLE MİYİM?

wisteria89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
20
5
36
Hatay
HANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİL
20161216_183309_Handegül Sokaği.webp
E MİYİM?

İlk zamanlar silik çıkıyo zaten. Tebrikler kan testi yaptır yine de.

Adetin geciktikten sonra yaptiysan testi buyuk ihtimalle hamilesin. Tebrikler

Benim adetime bir hafta kala böyle silik çıkmıştı,iki gün sonra tam iki çizgi çıktı.bence yüzde 99 hamilesin

Lütfen bana da yorumda bulunur musunuz adetim bu ayın 24 ve iki gündür adet olucakmış gibi hissediyorum karnımı böyle akıcakmış gibi hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum biz iki aydır bebek deniyoruz bu üçüncü ay ama her anne adayı gibi hastalanınca üzülüyorum göğüs uclarım acıyor aniden içime sıcaklık basınca içim bulanıyor ve başım dönüyor.geceleri susuyorum çok daha önce adet olmadan on gün önce çikolata krizine girerdim şimdi hiç tatlı istemiyorum hamile olup bu belirtileri yaşayan var mı?

Resmen hamilesiniz:) idrar testinde pozitif çıkıp da kan testinde negatif cikmasi cok zor karsilasilabilecek bir durum.
Hayirli olsun, saglikla kavusun insallah.

Lütfen bana da yorumda bulunur musunuz adetim bu ayın 24 ve iki gündür adet olucakmış gibi hissediyorum karnımı böyle akıcakmış gibi hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum biz iki aydır bebek deniyoruz bu üçüncü ay ama her anne adayı gibi hastalanınca üzülüyorum göğüs uclarım acıyor aniden içime sıcaklık basınca içim bulanıyor ve başım dönüyor.geceleri susuyorum çok daha önce adet olmadan on gün önce çikolata krizine girerdim şimdi hiç tatlı istemiyorum hamile olup bu belirtileri yaşayan var mı?
Bunlara takilmayin lutfen.
Gebelik belirtileriyle regl belirtileri tamamen ayni.
Psikolojik olarak da pek cok belirtiyi yasiyor olabilirsiniz.
Zamanini bekleyip test yapmaniz en guzeli

Bunlara takilmayin lutfen.
Gebelik belirtileriyle regl belirtileri tamamen ayni.
Psikolojik olarak da pek cok belirtiyi yasiyor olabilirsiniz.
Zamanini bekleyip test yapmaniz en guzeli
Teşekkür ediyorum dikkate alıp cevap verdiğiniz için yeni üyeyim yeni konu nasıl açılıyor biliyor musunuz?

Teşekkür ediyorum dikkate alıp cevap verdiğiniz için yeni üyeyim yeni konu nasıl açılıyor biliyor musunuz?
Rica ederim.Bdv ana sayfasinda ust tarafta yeni konu ac diye bir buton var. Ona tiklayip acabilirsiniz konunuzu.

HANIMLAR 2 HAFTA ÖNCE YUMURTAM ÇATLADI VE EŞİMLE BİRLİKTE OLDUK. BUGÜN EVDE TEST YAPTIM VE SONUÇ RESİMDEKİ GİBİ. 2. ÇİZGİ SİLİK ÇIKTI. SİZCE HAMİLEki Görüntüle 1925965 E MİYİM?

Cnm gayet pozitif görünüyor. Kan testi yaptır biran önce sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

Back
X