HAMİLE MİYİM?

Lütfen bana da yorumda bulunur musunuz adetim bu ayın 24 ve iki gündür adet olucakmış gibi hissediyorum karnımı böyle akıcakmış gibi hissediyorum sürekli lavaboya gidiyorum biz iki aydır bebek deniyoruz bu üçüncü ay ama her anne adayı gibi hastalanınca üzülüyorum göğüs uclarım acıyor aniden içime sıcaklık basınca içim bulanıyor ve başım dönüyor.geceleri susuyorum çok daha önce adet olmadan on gün önce çikolata krizine girerdim şimdi hiç tatlı istemiyorum hamile olup bu belirtileri yaşayan var mı?

Bende de aynı belirtiler var ama herkesin dediği gibi adet belirtilerine çok yakın. 1 hafta daha sabredin ve öyle test yapın. Çünkü ben 5 gün önce test yaptım negatif çıktı. Dün de pozitif çıktı. Sabret. Stres yapma 3 ay çok yeni daha. Doktorlar en az 6 ay diyorlar. Ben ise 1 yıl ugrastim. Pes etme. Yine olmaz ise eve Ovulasyon testi al ve takiple yumurta çatlama gününü.

Bende de aynı belirtiler var ama herkesin dediği gibi adet belirtilerine çok yakın. 1 hafta daha sabredin ve öyle test yapın. Çünkü ben 5 gün önce test yaptım negatif çıktı. Dün de pozitif çıktı. Sabret. Stres yapma 3 ay çok yeni daha. Doktorlar en az 6 ay diyorlar. Ben ise 1 yıl ugrastim. Pes etme. Yine olmaz ise eve Ovulasyon testi al ve takiple yumurta çatlama gününü.
Sağolasın canım duygusalım bel ağrım var byük ihtimal adet olucam bu ay daha 6 aylık evliyim 3 aydır. Deniyorm ne kadar zor bir şey oldugunu yeni anladm

Sağlıcakla kucağına al canım çok sevindim

Benim yumurta Çatladi ovulasyon test kullandım ilişki oldu ilişkinin 11. Günü silik cçizgi yakaladım hcg testinde 14. Günde seninki gibi netti. Acilde kan ver canım hayırlı olsun hamile sin pazartesi beklemeye gerek yok sevinmek için
ayyyy. çokk teşekkürler.

Back
X