Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çooookk teşekkür ederim insan çok isteyince inanamıyor başkalarından da onay almak ihtiyaç duyuyorHamilesin, hayırlı olsun.
Gecikmemi tam bilemiyorum çünkü hep 24 günde oluyordu adetim gecen aralık ayında 27. gün oldu o yüzden hesaplayamadım 24 e göreyse 4 gün 27 ye göre 1 gün canım sat 7 aralıktıGenelde doğru çıkıyor canım kan ver hem değerini görürsün hem içine siner gecikmen kaç gün
Anladım canım en iyisi kan tahlili ver için rahat etsin. Haber edersin bize de :)Gecikmemi tam bilemiyorum çünkü hep 24 günde oluyordu adetim gecen aralık ayında 27. gün oldu o yüzden hesaplayamadım 24 e göreyse 4 gün 27 ye göre 1 gün canım sat 7 aralıktı
İş çıkışı gideceğim kan vermeye ama korkuyorum düşük çıkarsa diye erken öğrenmek iyi değil sanırım şimdi değer ikiye katladı mı onun stresi olacakAnladım canım en iyisi kan tahlili ver için rahat etsin. Haber edersin bize de :)
Bende duramıyorum hatta mesai bi an önce bitsin diye gözüm saatte :/Bekleyebileceksen gec git.
Daha bat a varmis.
Ama ben olsam duramazdm bu test pozitif cnku
Sağol canım teşekkür ederimhayırlı olsun canım :)
Evet sabrederim dersen bekle.ben de gecikmenin 4 gün sonrası kana kandan 1 hafta sonra da doktora gittim hatta erken mi bile dedim ama tahliller için acele etmiştim biraz.İş çıkışı gideceğim kan vermeye ama korkuyorum düşük çıkarsa diye erken öğrenmek iyi değil sanırım şimdi değer ikiye katladı mı onun stresi olacak
Normal canım herkeste farklı oluyor ağrılarArada bi olan bel ve kasık ağrısı normal mi peki sizlerde yaşadınız mı özellikle bel
Doktora ne zaman gitmek gerekiyor ve bu kanda beta herkesin farklı farklı çıkabilir değil mi canım önemli olan yükselmesiEvet sabrederim dersen bekle.ben de gecikmenin 4 gün sonrası kana kandan 1 hafta sonra da doktora gittim hatta erken mi bile dedim ama tahliller için acele etmiştim biraz.
Tabi canım herkesin ayni olmaz yukselmesi önemli. sen kan tahlili yaptır duzenli artarsa git doktora folik asit falan verir kan değerlerine bakar.Doktora ne zaman gitmek gerekiyor ve bu kanda beta herkesin farklı farklı çıkabilir değil mi canım önemli olan yükselmesi
Hayırlı olsun :)Doktora ne zaman gitmek gerekiyor ve bu kanda beta herkesin farklı farklı çıkabilir değil mi canım önemli olan yükselmesi
Kanı yarım saat önce verdim beklemedeyim :)Hayırlı olsun :)
Kan verdin mi yarın mı sonuçlar?
Neden cumayı bekliyorsun canım hemen yaptırsana ben dayanamadım yarım saat önce verdim sonuç bekliyorumSimdiden hayirli sonuclar almani dilerim. Bende bugun test yaptim birebir seninkiyle ayni . ama kan tahlilini cuma yaptircam. Sonucunu bizimle de paylas cunku bende merak icerisindeyim sabahtan beri yerimde duramiyorum![]()