Hamile miyim?

hanfnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2017
13
1
1
32
Arkadaşlar anlamadım ben hamile miyim? 19-22 günler arasında regl oluyorum. Ama genelde 22yi bulmaz bugün 20. Günüm en son 19. Günümde oldum ondan önce de 20. Günümde oldum ama akıntım yok denecek kadar az nadir geliyor. Biraz kaşık ağrılarım var. Bide test yaptım anlamadım tek çizgi yanındaki de silik galiba anlamadım. Bakar mısınız? Allahım olmayana versin ya nolur şuan hazır değilim

Eklentiler

• IMG_8208.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_8211.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 108
Fazla damlatmışsın sanırım yada test problemli olabilir. Sonuç dağılmış çünkü. Var yada yok denemez. Tekrarlamalısın testi.

Fazla damlatmışsın sanırım yada test problemli olabilir. Sonuç dağılmış çünkü. Var yada yok denemez. Tekrarlamalısın testi.
Bakar mısın bu en son ki hali 20 dk sonra böyle oldu

Eklentiler

• IMG_8211.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 115
Resimde net bi çizgi görünmüyo. Daha doğrusu bulanık bi görüntü var. Ne desem yanlış yönlendirmiş olurum. Hatta kendi düşünceleriniz bile sizi yanlış yönlendirir. En doğrusu testi ertesi sabah ilk idrarla tekrarlamak yada kan tahlili yaptırmak.

Resimde net bi çizgi göremedim ben testi tekrarla bence

Ikinci cizginin olmasi gereken yer beyaz.
Negatif gibi geldi bana.
Test de bozuk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…