Birkaç gün beklemeli miyim yoksa hemen yapmalı mıyım?Gebelik testi yapmadan anlayamazsın canım
Birkaç gün beklemeli miyim yoksa hemen yapmalı mıyım?
Teşekkür ederim ☺
Olmaz içinize boşalmamış bile anladığım kadarıyla.Merhaba kızlar benimde 30 una olmam lazımdı bugün ayın 2si 3 gün geçti göğüslerim çok şişti başka hiçbir belirti yok akıntı felan dün test yaptım negatifti ama ilişkimde bi yakınlaşma olmadı temas olmadı eşimin eline zevk suyu deyipde bana gelmesi yada afedersiniz ama boşalırken sıçraması gibi durumda olabilir mi?
Aynen temas yok asla aramızda ama ya fark etmeden sıçradıysa felan diyorum... 3 gün oldu geçikeli endişeliyimOlmaz içinize boşalmamış bile anladığım kadarıyla.
O zaman mümkün görünmüyor stres yaptığınızdan gecikmiştirAynen temas yok asla aramızda ama ya fark etmeden sıçradıysa felan diyorum... 3 gün oldu geçikeli endişeliyim
Sıçrama felanla olmaz dimiO zaman mümkün görünmüyor stres yaptığınızdan gecikmiştir
Olmaz cnmSıçrama felanla olmaz dimi
Teşekkürler beklicem bakalım :)Olmaz cnm
Bilmiyorum ama biraz erken sanki benim adet tarihi 15 ocak hala beklemedeyim meselaMerhaba adet döngüm çok uzun zamandır 27 28 gün olur.en son 20 ocak regli başlangıcı 30ocaktan bu yana 2güne bir yumurtlama günü dahil denedik bugün idrar testi yaptım tek çizgi çok mu erken ne zaman belli olur acaba ?kan testinde çıkarmı?hiçbir belirti de yok ayrıca.sadece 31ocakta akıntıyla bir damla kadar pembe leke geldi .
Ozaman bende 16şubatı beklemeliyim teşekkürler.ama 3aydır yumurtlama günü hesaplamayla olmuyor.Bilmiyorum ama biraz erken sanki benim adet tarihi 15 ocak hala beklemedeyim mesela
Merhaba test yaptınız mı?Bilmiyorum ama biraz erken sanki benim adet tarihi 15 ocak hala beklemedeyim mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?