Hamile miyim ?

yarenss

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2015
15
2
16
Arkadaşlar üç kez hamilelik testi yaptım negatif çıktı fakat karbonat testini yaptığımda köpürdü yani pozitif çıktı. Emin olmak adına aynı testi başkasına yaptığımda köpürme falan olmadı. Sizce hamile miyim ?

Günün geçtimi. Geçmediyse idrar testinde çıkmaz zaten

Arkadaşlar üç kez hamilelik testi yaptım negatif çıktı fakat karbonat testini yaptığımda köpürdü yani pozitif çıktı. Emin olmak adına aynı testi başkasına yaptığımda köpürme falan olmadı. Sizce hamile miyim ?
1.konu yanlış yerde.
2. Kan testi yaptır boyle olmaz.

Karbonat testi nedir ilk kez duydum..
En yakın hastaneye gidip kan testi yaptırın..

HAyır cnm malesef değilsin karbonat yada limon testine sakın güvenme genede kan ver istersen ve konuyu yanlış yere açmışsın canım Mune Mune

: ))) gebelik bu şekilde anlaşılmaz ..en kesin sonuç kan testidir. .sonraki ise gebelik testi cubugudur ki o da çok güvenilir olmaz adetinin ne kadar geciktigi de önemli ..ne kadar gecikti adetin ?

Regl günün geçtimi canım , niye karbonat testi yapıyorsunki , git sağlık ocağına kan testi yaptır.

Tatlım karbonat ta neyin nesi. Kan tahlili diye bişey var. Eski usullerde takılmak böyle kafanı karıştırmak neden ? Adetin kaç gün geçti ? Eğer yeni bir hamilikse cikmayabilir. Ama 3 u de negatif çıktığına göre büyük ihtimal hamile değilsin. Kafa karışıklığın varsa en doğru sonuç kan tahlili olur. Moral bozma önümüzdeki ay hamile kalırsın inşallah

Karbonata limon sıkınca da köpürür

İdrarın asiditesine göre değişir o köpürme

Yendiğiniz şeyler az ya da çok su içme vs vs

Eczane testlerine güvenmeyin deniyor o ile doğru olmayabiliyor hayta kan testi bile kimyasal vs olabiliyor

Gününüz geçti ise kan verin geçmedi ise bu konuyu düşünmeyin bile şimdilik

testlere güvenmeyip karbonata mı güveniyorsun ya:))
kan testi yaptır çok şüphedeysen.
ama testlerin negatif çıkmış gebelik yoktur.
kaç gün geçti adetin tabi bu da önemli.

Karbonat testi ne? O eczaneden alınanlar büyük ihtimal doğru sonuç veriyor. Biri yanılsa biri yanılmaz üç kere yapmışssın.

Burda hamilemiyim diye konu görünce fenalık geliyor artık. Burdan nasıl anlıcaz acaba hamilemisiniz değilmisiniz. Güvenmiyorsanız teste kan testi yaptırın. Aldığınız teste güvenmiyorsunuzda burdan biz hamilesin desek bize nasıl güveneceksiniz anlamıyorum.

Burda hamilemiyim diye konu görünce fenalık geliyor artık. Burdan nasıl anlıcaz acaba hamilemisiniz değilmisiniz. Güvenmiyorsanız teste kan testi yaptırın. Aldığınız teste güvenmiyorsunuzda burdan biz hamilesin desek bize nasıl güveneceksiniz anlamıyorum.

Karbonata güveniyor, bize neden güvenmesin?

Konu sahibi kusura bakma ama güldüm benim de anım var :KK45: Geçen sene o karbonat testini kızlarla eğlencesine ben de yapmıştım benim de pozitif çıkmıştı. :deli:
Not: Bekar bir bakire :halay:

Back
X