Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.konu yanlış yerde.Arkadaşlar üç kez hamilelik testi yaptım negatif çıktı fakat karbonat testini yaptığımda köpürdü yani pozitif çıktı. Emin olmak adına aynı testi başkasına yaptığımda köpürme falan olmadı. Sizce hamile miyim ?
HAyır cnm malesef değilsin karbonat yada limon testine sakın güvenme genede kan ver istersen ve konuyu yanlış yere açmışsın canımArkadaşlar üç kez hamilelik testi yaptım negatif çıktı fakat karbonat testini yaptığımda köpürdü yani pozitif çıktı. Emin olmak adına aynı testi başkasına yaptığımda köpürme falan olmadı. Sizce hamile miyim ?
Regl günün geçtimi canım , niye karbonat testi yapıyorsunki , git sağlık ocağına kan testi yaptır.Arkadaşlar üç kez hamilelik testi yaptım negatif çıktı fakat karbonat testini yaptığımda köpürdü yani pozitif çıktı. Emin olmak adına aynı testi başkasına yaptığımda köpürme falan olmadı. Sizce hamile miyim ?
idrarın üstüne karbonat döküyosun öyle bişey sanırımKarbonat testi ne ki
+1Teste güvenmeyip karbonata güvenmek...
Yine ortaçağa döndük bir anda.
testlere güvenmeyip karbonata mı güveniyorsun ya:))Arkadaşlar üç kez hamilelik testi yaptım negatif çıktı fakat karbonat testini yaptığımda köpürdü yani pozitif çıktı. Emin olmak adına aynı testi başkasına yaptığımda köpürme falan olmadı. Sizce hamile miyim ?
Burda hamilemiyim diye konu görünce fenalık geliyor artık. Burdan nasıl anlıcaz acaba hamilemisiniz değilmisiniz. Güvenmiyorsanız teste kan testi yaptırın. Aldığınız teste güvenmiyorsunuzda burdan biz hamilesin desek bize nasıl güveneceksiniz anlamıyorum.