Hamile miyim

Mavigoz21

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
80
78
18
Kızlar selam dört aydır bebek için çalışmalarımız sürüyor bu ay her zamankinden farklı belirtiler oldu 4 -5 kere kustum ara ara mide bulantılarım oldu adetim düzensizdir normalde ama mutlaka adet olmadan önce göğüslerim şişer ve ağrı yapar bu ay o da yok dün adet olman lazımdı olmadım iki gün önce test yaptık ikinci çizgi beyaz bir şekilde çizgi belirgin ama beyaz bugün tekrar yaptık negatif çıktı acaba geç döllenme falan olabilir mi böyle yaşayan var mi nolur bilgi verin

Olabilir ama yine de umutlanmayın yarın sabah idrarinizla bir kez daha yapın ama erken gebelik testlerinde. Ya da kan verin. Adet düzensiz olunca psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsinz

Olabilir ama yine de umutlanmayın yarın sabah idrarinizla bir kez daha yapın ama erken gebelik testlerinde. Ya da kan verin. Adet düzensiz olunca psikolojik olarak öyle hissediyor olabilirsinz
3 aydır yoktu bu ay kusma olunca bi de o beyaz çizgi karıştırdı kafamı test yapmaya korkar oldum

O beyaz cizgi her testte cikar.
Orasi kirmizi cizginin belirmesi gereken yerdir.
Mide bulantisi o kadar erken baslamiyor. Benim 11.haftada baslamisti.
Insallah hamilesinizdir.

Inşallah adetimden önce pembe akıntım da geldi bir gun sürdü sadece acaba yerleşme kanaması falan mi diye de düşünmüştüm ama sanırım psikolojik bu çocuk olayını kafaya takmadan yapıp basarabilenlere hayranım gerçekten

Back
X