Kan testi en doğrusu2 kere test yaptım silik çift çizgi çıktı erken gebelik aldım bu sefer netti acile gittim kan ve idrar aldılar 119.4 çıktı hcg testi
Adetim 4 gün gecikti sizce hamile miyim öyleysem kaç haftalık acaba bilenler var mı
119 çıkmış ablam yüz on dokuz tabiki hamilesin gözün aydın Allah benim gibi bekleyenler e de nasip etsin2 kere test yaptım silik çift çizgi çıktı erken gebelik aldım bu sefer netti acile gittim kan ve idrar aldılar 119.4 çıktı hcg testi
Adetim 4 gün gecikti sizce hamile miyim öyleysem kaç haftalık acaba bilenler var mı
Hep dualarımda olmayanlara allahım önce olmayanlara daha 6 aylık evliyim derdim, hepde diyorum allahım en tez vakitte en yakın zamanda inşallah sizede119 çıkmış ablam yüz on dokuz tabiki hamilesin gözün aydın Allah benim gibi bekleyenler e de nasip etsin
Teşekkür ederim çok sağolunKan testi en doğrusu
Zaten pozitif çıkmış.
Daha 4 haftalıksınızdır.
Gözünüz aydın.
Salı günü kan testi verdim 0.71.2 çıktı kaç haftalık hamileyim 4 haftalık 1 aylık mi oluyo cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ederim
Teşekkür ederim Allah'ım istiyenler de versin inşallahDeğeriniz 94. Sanırım 3 haftalık.
Bunu doktora sormanız daha mantıklı değil mi? En iyi doktor bilir.İyi günler bugün doktor gittim 5 haftalık hamileyim ama kesem aşağıdaymis düşük tehlikesi var mı cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Benimde suan öyle çıktı sizin sonucunuz nedirSalı günü kan testi verdim 0.71.2 çıktı kaç haftalık hamileyim 4 haftalık 1 aylık mi oluyo cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler ederim
2 aylık hamileyim inşallah hamilesinBenimde suan öyle çıktı sizin sonucunuz nedir
İnsallah sağlıkla gelsin2 aylık hamileyim inşallah hamilesin
Amin inşallahİnsallah sağlıkla gelsin