Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir bende fark ettim dağıldı biraz teşekkür ederim :)Galiba test bozuk
Tamamdır çok teşekkürler diğer testten alayım artık :)Bu testler pek güvenilir değil canım
cnm predictor al onunla bi daha test yap en güvenilri oKizlar testine bakar mısınız? 4 gündür kıvranıyorum kasık agrisindan ve göğüslerim çok şişti Eki Görüntüle 3304424
Gününüz geçti mi ?
Adetten hemen sonra yumurtlama olduğu için baya var daha. Bende sabırsızlıkla yaptım :)Gününüz geçti mi ?
Yumurtlama döneminde mi test yaptınız yani :)Adetten hemen sonra yumurtlama olduğu için baya var daha. Bende sabırsızlıkla yaptım :)
test bozuk sanırım başka markadan test alıp denemen daha iyi olurKizlar testine bakar mısınız? 4 gündür kıvranıyorum kasık agrisindan ve göğüslerim çok şişti Eki Görüntüle 3304424
Adetten hemen sonra yumurtlama olduğu için baya var daha. Bende sabırsızlıkla yaptımGününüz geçti mi ?
Tamamdır teşekkürler canım :)cnm predictor al onunla bi daha test yap en güvenilri o
Hayırr yumurtlamadan 8 gün sonra yaptım :)Yumurtlama döneminde mi test yaptınız yani :)