Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ee naptın???Hala olmadım yarın sabah test yapıcam çıkarsa direk kan vermeye inşallah![]()
Adetin düzene biniyor gecikmeleri efeksiyon kaynaklı muhtemelen çünkü benim de çok gecikir normalde.Kızlar birşey soracağım ben normalde düzensiz adet oluyorum ama mutlaka 67gün sürüyordu ve yoğun oluyordu bi iki aydır 4-5 güne indi ve az geliyor sizce neden ( polikistik över sıkıntısı yaşamıştım önceden)
Canım gebelik şüphem var kasıklarımda basma var ve bu sabah lavaboda ıkınma durumunda kasık ağrım oldu reglime 1 hafta var bekleyeceğimAdetin düzene biniyor gecikmeleri efeksiyon kaynaklı muhtemelen çünkü benim de çok gecikir normalde.
Kabızlık yapar sakın ıkınma, bel ağrın olursa da dikkat et sıcak tut kendini ve fazla yürümeCanım gebelik şüphem var kasıklarımda basma var ve bu sabah lavaboda ıkınma durumunda kasık ağrım oldu reglime 1 hafta var bekleyeceğim
Canım test yaptım silik çıktııııKabızlık yapar sakın ıkınma, bel ağrın olursa da dikkat et sıcak tut kendini ve fazla yürüme
Ee naptın???
Test yaptım bugün silik çıktı kızlarKabızlık yapar sakın ıkınma, bel ağrın olursa da dikkat et sıcak tut kendini ve fazla yürüme
Ayyy hadi inşallah benim de başta silik çıktı kanda hemen çıkar hemen kan ver merakla bekliyorumCanım test yaptım silik çıktıııı
Peki birşey sormak istiyorum adetten üç gün önce ilişkiye girilmiş olsa yinede hamilelik olur mu yani bu adette değil ama diğer ay için diyprimHORMON TESTİ YAPMIŞ SADECE CANIM
Pazartesiye randevu aldım kadın doğumdan gidicem ama kesin net görmek istediğim için erken gebelik testi aldırttım eşime tekrardan bi denicem burayada atarım inşallah vardırAyyy hadi inşallah benim de başta silik çıktı kanda hemen çıkar hemen kan ver merakla bekliyorum![]()
Hayırlı olsun canım sanadaAyyy hadi inşallah benim de başta silik çıktı kanda hemen çıkar hemen kan ver merakla bekliyorum![]()
Haberdar edersin beniPazartesiye randevu aldım kadın doğumdan gidicem ama kesin net görmek istediğim için erken gebelik testi aldırttım eşime tekrardan bi denicem burayada atarım inşallah vardır![]()
Test yaptım bugün silik çıktı kızlar