Hamile miyimmm?

citlenbikk8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
29
9
1
27
Merhaba hanımlar. İki defa gebelik testi yaptım. İkisi de gayet belirgin çift çizgi çıktı. Fotoğrafını ekleyeceğim. Adet günüm 5 gün gecikti. Ama adetimden 6 gün önce beta negatif çıktı. Tekrar kan versem pozitife döner mi sizce? Ne yapmam lazım kafam çok karışık :(

Eklentiler

• IMG_4241.webp
    IMG_4241.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 93
Adetinizden 6 gün önce ile adet gecikmenizin 5.gününü nasıl bir tutabildiniz yahu? :)) pozitif evet hayırlı olsun, kan verin

Aslında benden rahim filmi istediler. 1 senede gebelik olmadı. Tedaviye başlayacaktık. Doktor rahim filmi esnasında aksilik olmasın diye icaben beta istedi. ve negatif çıktı. Ama olacak ya. Testten 6 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Olmadım. +5 gün de gecikti. 1 senedir olmayınca korkuyla karışık bir heyecan var. Yarın sabah 9’a randevu aldım kadın doğuma gidip kan vereceğim🌸

Aslında benden rahim filmi istediler. 1 senede gebelik olmadı. Tedaviye başlayacaktık. Doktor rahim filmi esnasında aksilik olmasın diye icaben beta istedi. ve negatif çıktı. Ama olacak ya. Testten 6 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Olmadım. +5 gün de gecikti. 1 senedir olmayınca korkuyla karışık bir heyecan var. Yarın sabah 9’a randevu aldım kadın doğuma gidip kan vereceğim🌸
Nasil yani beta negatif cikinca rahim filmi cektirdiniz mi? 😵‍💫 doktorunuza belirtin mutlaka bunu
Radyasyon almis oldunuz cunku

Nasil yani beta negatif cikinca rahim filmi cektirdiniz mi? 😵‍💫 doktorunuza belirtin mutlaka bunu
Radyasyon almis oldunuz cunku
Hayır canım rahim filmi için 13 Aralık’a gün verdiler. Henüz çekilmedim. Eğer gebelik varsa doktor rahim randevusunu iptal edecekti ama negatif çıktı. E şimdi de adetim 5 gün gecikti testlerde çift çizgi çıkıyor 🤷🏻‍♀️

Hayır canım rahim filmi için 13 Aralık’a gün verdiler. Henüz çekilmedim. Eğer gebelik varsa doktor rahim randevusunu iptal edecekti ama negatif çıktı. E şimdi de adetim 5 gün gecikti testlerde çift çizgi çıkıyor 🤷🏻‍♀️
Tamam zaten her gebelik ayni zamanlarda ortaya cikmaz
Adetten 6 gun once cikmamasi gayet normal
5 gun gecikmeyle de ortaya cikmasi da normal
onemli olan betanin duzgun artmasi
Yarin kan verin 2 gunde bir tekrarlayin artisa bakin
Doktor yonlendirir zaten

Tamam zaten her gebelik ayni zamanlarda ortaya cikmaz
Adetten 6 gun once cikmamasi gayet normal
5 gun gecikmeyle de ortaya cikmasi da normal
onemli olan betanin duzgun artmasi
Yarin kan verin 2 gunde bir tekrarlayin artisa bakin
Doktor yonlendirir zaten