• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyimmmm

valienttee

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
13
Haziranın 7 de bi gün gecikmeli regl oldum aslında onun da sayılmaz ki bir pedi anca doldurdu 3 günde bugün test yaptım silik çıktı sizce var mıdır bilen anlayan biri 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 1000035822.webp
    1000035822.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 130
İki kürtajım oldu zorunlu hafif pembe su gibi kanamam oldu regl olduğum dediğim günlerde sizce var mıdır lütfen yardımmmmmmmmm

Eklentiler

• 1000035828.webp
    1000035828.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 133
Şimdi kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak merak ediyorum teşekkür ederim 🤗
Yaaa bnimde oyle oldu oldu bende kendimi merwk ediyorum gününde adet oldum 1 kac gun geldunsonra tertemizim sizin sonucu merak ettim simdi

Haziranın 7 de bi gün gecikmeli regl oldum aslında onun da sayılmaz ki bir pedi anca doldurdu 3 günde bugün test yaptım silik çıktı sizce var mıdır bilen anlayan biri 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Haziran 7 deki yerleşme kanaması olsa 11 gün geçmiş. Olsaydı testte belirgin çizgi çıkardı canım. Hayırlısı olsun

Yaaa bnimde oyle oldu oldu bende kendimi merwk ediyorum gününde adet oldum 1 kac gun geldunsonra tertemizim sizin sonucu merak ettim simdi
Maalesef hamile değilim test sonucu negatif ama biz pozitifiz olacak Allah'ın izniyle inanıyorum 🙏🏻💐

Back
X