Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yüksek ihtimal hamilesinKızlar sabah ilk idrarla yaptım sizce hamile miyim lütfen yazar mısınız
İnanamıyorumm ya adetim bir gün geçti sadece yanılma payı olabilir mi acabaYüksek ihtimal hamilesin![]()
Eger testin uzerinde yazdigi gbi 5dk icinde ciktiysa dogrudur. Yanilma payi elbette herseyde var ama bariz belli oluyor cizgi.İnanamıyorumm ya adetim bir gün geçti sadece yanılma payı olabilir mi acaba
4. Dakikada çektim canım elim ayağım titriyor hala inşallah doğrudurİlk 10 dkda çıktıysa canım büyük Bi ihtimalle gebelik var
Ne zaman çektin fotoyu
Doğrudur o zaman inşallah canım.4. Dakikada çektim canım elim ayağım titriyor hala inşallah doğrudur![]()
Teşekkür ederim inşallah vardırDoğrudur o zaman inşallah canım.
Yarın git kan ver.
2 gün arayla artışına bak.
Ortalama 2 katı olması lazım.
Sonra da kadın doğuma gider ultrasonda baktırırsın
Teşekkür ederim inşallah vardır![]()
Az önce gittim verdim sonuç yarın çıkacak bakalım hayırlısıÇok bariz pozitif, kan verin bir de.
Tebrik ederim canım gözün aydın hamilesinKızlar sabah ilk idrarla yaptım sizce hamile miyim lütfen yazar mısınız
Ayyyyy bunu duymak bile o kadar güzel ki kan tahlili verdim yarın çıkacak sonuç inşallah doğrudur inanasım gelmiyor teşekkür ederim canımmTebrik ederim canım gözün aydın hamilesin![]()
Ayyyyy bunu duymak bile o kadar güzel ki kan tahlili verdim yarın çıkacak sonuç inşallah doğrudur inanasım gelmiyor teşekkür ederim canımm![]()
Özel kapalıydı küçük bir ilçedeyim ben sağlık ocağına gittim özel kapalı olunca yarın öğleden sonra gel dedilerneden yarın çıkıyor sonucun 1 saat içinde çıkıyor sonuclar
devlet mi özel mi
Amin çok teşekkür ederim inşallah allah isteyen bekleyen herkese nasip ederAllah sağlıcakla büyütmek nasip etsin![]()