Amin çok teşekkür ederim inşallah allah isteyen bekleyen herkese nasip eder![]()
Amin canım inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin çok teşekkür ederim inşallah allah isteyen bekleyen herkese nasip eder![]()
Ewet cnmKızlar sabah ilk idrarla yaptım sizce hamile miyim lütfen yazar mısınız
Bence yanılma yokİnanamıyorumm ya adetim bir gün geçti sadece yanılma payı olabilir mi acaba
Kan sonucu çıktı miiiAmin çok teşekkür ederim inşallah allah isteyen bekleyen herkese nasip eder![]()
Kan sonucunda da çıktı çok şükürKan sonucu çıktı miii
Kaçıncı ayinizdii
Nasıl hamile kaldınız
Ne kadardır istiyordunuzzz....
Kacinci gün evde test yaptınız regle ne kadar kala çok sevindim Allah'ım selametle kavuştursun ))) dairisi basimizaaaKan sonucunda da çıktı çok şükür
Ben yeni evliyim eylülde evlendik evlendiğimizden beri hiç korunmadık istiyorduk çünkü
Bir gün geçmiş yazmışsın canım tamam :)Kacinci gün evde test yaptınız regle ne kadar kala çok sevindim Allah'ım selametle kavuştursun ))) dairisi basimizaaa
Teşekkür ederim amin çok sağolun darısı basınıza inşallahKacinci gün evde test yaptınız regle ne kadar kala çok sevindim Allah'ım selametle kavuştursun ))) dairisi basimizaaa
Kan değerin kaç cıktı peki canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sag salim kucağınıza alinTeşekkür ederim amin çok sağolun darısı basınıza inşallahben adetim iki gün geçmişti test yaptığımda testi de attım böyle çıkmıştı çok net değildi bundan iki gün sonra da kan verdim kanda da çıktı
![]()
İnşallah canım çok teşekkür ederimKan değerin kaç cıktı peki canım. Hayırlı uğurlu olsun inşallah sag salim kucağınıza alin
Yükselmiştir inşallah kuzum içini ferah tut bebeğin seninle ne güzelİnşallah canım çok teşekkür ederim
Kan değerim beta hcg 268 çıktı ertesi gün de 396 çıkmıştı yarın tekrar randevum var bakalım iki katı yükselmesi gerekiyormuş en az inşallah yükselmişttr![]()
Çok sağol canım allah isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallahYükselmiştir inşallah kuzum içini ferah tut bebeğin seninle ne güzel![]()
AminnnnÇok sağol canım allah isteyen herkese sağlıklı bi şekilde nasip etsin inşallah![]()
Allah razı olsun canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallahAy cok sevindim darısı olmayanlara
Hiç hamile kalamadım 7.ayıma girdimAllah razı olsun canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
%90 hamilesinKızlar sabah ilk idrarla yaptım sizce hamile miyim lütfen yazar mısınız
Üzülme zamanı vardır belki hiç belli olmaz Allah’ın takdiriHiç hamile kalamadım 7.ayıma girdim![]()