Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık evliyim.2 yıldır bekliyoruz...bu ay klomen kullandım inşallah 3 gün sonra iyi haberleri vermek istiyorum.
bu ay umudu olan yada bebiş yolu bekleyen varmı?
![]()
![]()
![]()
2 yıllık evliyim.2 yıldır bekliyoruz...bu ay klomen kullandım inşallah 3 gün sonra iyi haberleri vermek istiyorum.
![]()
![]()
![]()
slm bn yeni üyeyim.adetim 2gün gecikti.belimde agrı oluo arada bir aynı şekilde kasıklarımdada.acaba hamile miyim bana yardımcı olur musunuz?
slm bn yeni üyeyim.adetim 2gün gecikti.belimde agrı oluo arada bir aynı şekilde kasıklarımdada.acaba hamile miyim bana yardımcı olur musunuz?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inş bizde iyi haberler alırız senden bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.bende 5 aydır istiyrm bebek allah nasip eder inş hepimize kızlar
inş.hamilesindir canım benim durumum biraz karışık ben 2 ay korunmadım ama olmadı malesef daha sonrasındada okulla alakalı bazı yeni durumlar ortaya çıktı ve ben ertelemek durumunda kaldım eylül ayına ama şimdide kafam karıştı ne yapsam bilemiyorum. acaba bıraksammı korunmayı diye zaten 6,7 ayda anca olanlarda var. yada hemen gebelik oluşursa okulu dondurma durumu var ki oda sonrasında zor olacak bana okulla sonradan uğraşmak istemiyorum. ama gebe kalmakta ççookkk istiyorum ay napsam bilmiyorum yaa
merhaba arkadasim klomen ne hamile kalmayi kolaylastirici bi ilacmi??sizin sorun neydi bizde 3 yildir bekliyorz bizde bi problem yok.
DİLERİM EN YAKIN ZAMANDA bebişlerimizi kucaklarız...sana tavsiyem o testlere güvenme...yumurtlama gününü doktor yardımıyla da belirleyebilirsin.hem daha sağlıklı olacağına inanıyorum.gerekirse de yumurta uygun boyuta gelince ilaç yardımıyla çatlatılarak yumurtlama sağlanabilir...
hepimize bol şans![]()