Hamile miyiz, değil miyiz?

defnem53

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
39
0
36
Hakkari
2 yıllık evliyim.2 yıldır bekliyoruz...bu ay klomen kullandım inşallah 3 gün sonra iyi haberleri vermek istiyorum.

bu ay umudu olan yada bebiş yolu bekleyen varmı?

:49: :49: :49:

slm bn yeni üyeyim.adetim 2gün gecikti.belimde agrı oluo arada bir aynı şekilde kasıklarımdada.acaba hamile miyim bana yardımcı olur musunuz?

2 yıllık evliyim.2 yıldır bekliyoruz...bu ay klomen kullandım inşallah 3 gün sonra iyi haberleri vermek istiyorum.

inş bizde iyi haberler alırız senden bebeğine kavuşursun en kısa zamanda.bende 5 aydır istiyrm bebek allah nasip eder inş hepimize kızlar

İnş bu ay hamiş olursunuz..

slm bn yeni üyeyim.adetim 2gün gecikti.belimde agrı oluo arada bir aynı şekilde kasıklarımdada.acaba hamile miyim bana yardımcı olur musunuz?

Belirtiler hamilelik belirtileri ama endişelenmeyin..yanlıs yönlendirmekte istemem..bence 3 gün daha bekleyip test yapın ve kuruntularınızdan kurtulun

hoşgeldin pirlepe:40:adetin geçtiyse bi test yap bizede güzel haberler ver inşallah...umarım hamilesindir

Buarada..benimde regl zamanım yaklastı..korkuyorum hamilemiyim diye:18:3 bucuk senelik evliyim bir kızım varr..konuya ters ama yazasım geldi:77:

çok istiyorum insallah hayal kırıklıgına ugramam dua edin.aslında kasık ve bel agrısını adet belirtileri olarak biliyodum.hamilelik belirtileri klasik mide bulantısı,baş dönmesi vs diye okudum hep.belagrısı kasık sancısı hamilelik belirtileri olma sebebi neden.neden olur bunlar yani.biliyomusunuz

inş.hamilesindir canım benim durumum biraz karışık ben 2 ay korunmadım ama olmadı malesef daha sonrasındada okulla alakalı bazı yeni durumlar ortaya çıktı ve ben ertelemek durumunda kaldım eylül ayına ama şimdide kafam karıştı ne yapsam bilemiyorum. acaba bıraksammı korunmayı diye zaten 6,7 ayda anca olanlarda var. yada hemen gebelik oluşursa okulu dondurma durumu var ki oda sonrasında zor olacak bana okulla sonradan uğraşmak istemiyorum. ama gebe kalmakta ççookkk istiyorum ay napsam bilmiyorum yaa

merhaba arkadasim klomen ne hamile kalmayi kolaylastirici bi ilacmi??sizin sorun neydi bizde 3 yildir bekliyorz bizde bi problem yok.

idrar testleriyle hiç uğraşma.kanda beta hcg batır vakit kaybetme hem 2 günde gecikmiş.ümitlendirmek istemem ama gebelik oluşunca rahim kendini hazırlar ve büyümeye başlar bunlar vücutta değişik belirti gösterir sende olduğu gibi.(bel ağrısı ve kasıkta ağrı)inşallah hamilesindir..hayırlı haberlerini bekliyorum

inş.hamilesindir canım benim durumum biraz karışık ben 2 ay korunmadım ama olmadı malesef daha sonrasındada okulla alakalı bazı yeni durumlar ortaya çıktı ve ben ertelemek durumunda kaldım eylül ayına ama şimdide kafam karıştı ne yapsam bilemiyorum. acaba bıraksammı korunmayı diye zaten 6,7 ayda anca olanlarda var. yada hemen gebelik oluşursa okulu dondurma durumu var ki oda sonrasında zor olacak bana okulla sonradan uğraşmak istemiyorum. ama gebe kalmakta ççookkk istiyorum ay napsam bilmiyorum yaa

doğum kontrol haplarına herzaman karşıyım.Zaten bebeğin geleceği varsa herşekilde gelir.eğitimin var sanırım bebekle de zorlanırsın diye düşünüyorum ama şunuda unutma Allah herşeyin kolaylığını verir.bence korunmayı bırak.nasipse olsun inşş.....

merhaba arkadasim klomen ne hamile kalmayi kolaylastirici bi ilacmi??sizin sorun neydi bizde 3 yildir bekliyorz bizde bi problem yok.

bende polikistik over var.ve yumurtalarım yavaş büyüyor.yumurta gelişimi için klomen kullanıyorum adetin 5.günü başlayıp 9.günü bitiriyorsun sonra 2 günde bir doktor kontroluyle yumurta gelişimin izleniyor.yeterli büyüklüğe ulaşınca yumurta çatlatma iğneleri var onlarla da yumrta çatlatılıyor sonrasın da da gün aşırı ilişki öneriliyor....sıkıcı bir süreç sonrada hamilemiyim değilmiyim diye kendi kendini yiyorsun.bu benim 2 kullanışım.ilk aralıkda kullandım ve hamile kaldım sonra 5 haftalık bana elveda dedi...herşeyin hayırlısı diyoruz.....bol şanslar

Aranıza yeni katıldım. Bebiş bekleyen her kadına Rabbim sağlıklı ,güzel ahlaklı bebişler nasip etsin :91:
2yıldır bebek bekliyoruz. Bu ayda her ay olduğu gibi umutla... Bildiğim halde bütün belirtilere tekrar tekrar bakıyorum belki biri tutar diye. Eczanede satılan yumurta çatlama süresini hesaplayan testlerden almayı düşünüyorum.Güvenilirliliğini bilen, kullanan var mı acaba?
Rüyamda müjde yakında erkek bebeğin olacak dediler:16: hayırlısı
Kızlar inşallah en yakın zamanda müjdeler bekliyoruz hepimizden:69:

merhaba arkadaslar ben de 7 aydır denıyoruz ama bu ay kı kadar stres olmadım adetım duzensızdı ama bu ay 12 gun gectı eger bu ay hamıle deılsem 7 ay daha beklemek zorunda kalıcam (esım yurdısında olucak )

DİLERİM EN YAKIN ZAMANDA bebişlerimizi kucaklarız...sana tavsiyem o testlere güvenme...yumurtlama gününü doktor yardımıyla da belirleyebilirsin.hem daha sağlıklı olacağına inanıyorum.gerekirse de yumurta uygun boyuta gelince ilaç yardımıyla çatlatılarak yumurtlama sağlanabilir...

hepimize bol şans :49:

ben de adet olmayi bekliyorum bgn pembe bisi gordum gerisi gelmedi bilmiyorum adet mi olccam yoksa olmucak mi

DİLERİM EN YAKIN ZAMANDA bebişlerimizi kucaklarız...sana tavsiyem o testlere güvenme...yumurtlama gününü doktor yardımıyla da belirleyebilirsin.hem daha sağlıklı olacağına inanıyorum.gerekirse de yumurta uygun boyuta gelince ilaç yardımıyla çatlatılarak yumurtlama sağlanabilir...

hepimize bol şans :49:

Söylediklerin doğru ama onlara gerek kalmadan hamile kalmayı umuyorum. Bir arkadaş başından geçenleri anlattıktan sonra doktora gidip rahim filmi çektirmeye bile korkuyorum. Rabbim inşallah fazla sıkıntıya düşürmeden bebiş sahibi eder. Baktık olmadı mecbur yaptırcaz gülü seven dikenine katlanır dimi :)

Back
X