Hamile öğretmenlere aşı ya da PCR testi

Yukarıda da yazdığım gibi internete resmi gazeteyi açıp 30 Haziran 2021 tarihli Cumhurbaşkanlığı Genelgesi'ne bakarsanız idari iznin geçtiği 14 Nisan 2021 tarihli genelgenin yürürlükten kaldırıldığı bilgisini görebilirsiniz.
Yukarıda msj da arkadaş paylaşmış, kalkmadı idari iznimiz

Çok özür diliyorum arkadaşlar. İkinci paragraf gözümden kaçmış. Evet 30 Haziran 2021 tarihli genelgenin başında idari iznin geçtiği genelgenin yürürlükten kaldırıldığı bilgisi yer alıyor ama altta özellikle hamileler için 24. ve 32. hafta arasinda idari iznin devam edeceği bilgisine yer verilmiş. Gerçekten özür dilerim. Normalde resmi yazıların tamamını okurum, bugün okumayacağım tuttu. Sayenizde 10 hafta sonra idari izne ayrılabileceğim öğrenmiş oldum.

Kızlar 3 gün önce öğrendim gebeliğimi sürekli pcr testi için hastaneye gidip riske giriyoruz. Araştırıp usulünce dilekçe vereyim diyorum

Merhaba
Dilekçe verdiniz mi?
Hayır vermedim maalesef örnek dilekçeler hep anayasal maddelerle yazılmış gereği yapılmazsa hakkımı farklı yollardan arayacağım şeklinde bu süreçte onunla uğraşamam derdimi anlatan bir şey yazsam beni dikkate alacaklarını sanmıyorum çünkü pcr diye diretmeye çok meraklılar bu aralar şimdilik böyle devam 🤷🏻‍♀️

Hayır vermedim maalesef örnek dilekçeler hep anayasal maddelerle yazılmış gereği yapılmazsa hakkımı farklı yollardan arayacağım şeklinde bu süreçte onunla uğraşamam derdimi anlatan bir şey yazsam beni dikkate alacaklarını sanmıyorum çünkü pcr diye diretmeye çok meraklılar bu aralar şimdilik böyle devam 🤷🏻‍♀️
Teşekkür ederim
Ben de aynı düşünüyorum

Back
X