Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç yıllık evlisiniz?Lütfen bi bakın eşimle ilişkide korunup tekrar dan penisini yıkayıp o şekılde ilişki yasanırsa hamile kalınırmı
Bi yılık sunan hamile kalmayı düşünmüyorumKaç yıllık evlisiniz?
Ablacım sen niye sürekli hamile olabileceğini bize soran başlıklar açıyorsunBi oğretemedik sana hamile kalinamayacağını
![]()
nasıl korunduğunuza göre değişir ablacımAdet gecikmesi oldugu için soruyorumma
Adet gecikmesi oldugu için soruyorum
nasıl korunduğunuza göre değişir ablacıbir
Biraz cinsel eğitim lazım o zaman.Bi yılık sunan hamile kalmayı düşünmüyorum
İçine bosalirsa tabiki kalirsinLütfen bi bakın eşimle ilişkide korunup tekrar dan penisini yıkayıp o şekılde ilişki yasanırsa hamile kalınırmı
4 aylık cocugum oldugu için şuan pek istemiyorum insan yine teredüte kalıyoBiraz cinsel eğitim lazım o zaman.
Bir yıllık evlilikte sade suyla yıkamak olmaz, deterjanla köpürtüp çitileyin öyle kullanın.
Hayır içine bosalmdıİçine bosalirsa tabiki kalirsin
Korkma canım bişey olmamıştırHayır içine bosalmdı
Hayır içine bos
Korunarak boşalma oldu dedigın gıbı hani yıkayı korunmdan devam etik oan tekrsr bi bosalma olmdıKorkma canım bişey olmamıştır![]()
Hamilesin yarın test verLütfen bi bakın eşimle ilişkide korunup tekrar dan penisini yıkayıp o şekılde ilişki yasanırsa hamile kalınırmı
Dalga gecmeyin bnceHamilesin yarın test ver
Korunun o zaman. Prezervatif kullanın.4 aylık cocugum oldugu için şuan pek istemiyorum insan yine teredüte kalıyo