Hamile ola bilirmiyim

ASKIMveGURURUM

....
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
536
478
33
36
merhaba arkadaşlar Yen'i üye oldum ve bilginize ihtiyacım var... 11 günüm geçti tam hamile ola bilirim diye umut ederken bugün kahve rengi akıntı geldi bu ne ola bilir test yapmaya cesaretim Yok.. cevap verirseniz sevinirim ...

Test yapmadan bunu bilemeyiz ki. Ben hamileyim kahve renginakıntıö var düşük riski taşıyorum. En azından hamileysen önlem alırsın

Eğer akıntı devam etmiyorsa Yerleşme kanaması olabilir yada Kistin falan var mı o da ara kanama yapabiliyormuş..bence hemen bi test yapmalısın çok geçmiş günün

Geçen ay tüplerime baktırdım ve karnıma baktılar amaliyatla herşey çok temiz çıktı... doktorum büyük ihtimal bu ay için hamile kala bileceğimi söyledi ama benim umudum olmadı için üstüme alınıp test yapmadım ama günüm geçince az umutlanmıştım bugün aradım doktorum çarşambaya randovü verdi ama leke gelince hayal kırıklığı oldu gidip gitmemekte kararsız kaldım...

Çok sağolun rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin ... umudum yıkık ama akıntı stabil Hale'n kırmızı değil ve devamı gelmedi ...

Çift çizgiyi gör inşlh Can'ım. Bebek isteyen herkes için bende istiyorum allahtan rabbim yüzene baksın

Test yapmanda fayda war Bn günüm gelmeden sabredemeyip yapıyorum senin 11 günün geçmiş ne duruyosun

Korkuyorum 9. Aydır tek çizgi görmekten sinirlerim bozuldu ve psikolojik olarak çok çöktüm... daha önce yazdığım gibi kahve rengi lekeyide görünce yıkıldım açıkcası test değil hamileliği duymaya gücüm kalmadı

merhaba arkadaşlar Yen'i üye oldum ve bilginize ihtiyacım var... 11 günüm geçti tam hamile ola bilirim diye umut ederken bugün kahve rengi akıntı geldi bu ne ola bilir test yapmaya cesaretim Yok.. cevap verirseniz sevinirim ...
Canım bu kadar geçmiş Allah korusun bu normal değil zaman daha geçmeden hamile isen kendine dikkat edeceksin anladinmi kahverengi dusuk riski doktor önlem ilaci verir. Ama hamilelik yoksa illaki bişeyden.dolayidir bu gecikme Allah Korusun.hayırlı sonuclar olmasini dilerim.hakkinda..

Korkuyorum 9. Aydır tek çizgi görmekten sinirlerim bozuldu ve psikolojik olarak çok çöktüm... daha önce yazdığım gibi kahve rengi lekeyide görünce yıkıldım açıkcası test değil hamileliği duymaya gücüm kalmadı
Anlıyorum bnde seninle aynı durumdayım bnde bıktım bu sabah yaptım negatif çıktı ama sabredicz yapacak biseyimiz yok adetlerin daha önce duzenlimiydi hiç boyle gecikme yasadnmi

Merhaba tekrardan Hale'n akıntım Yok dün akşam silince gelmişti o saatten belli Yok... sevinin mi üzüleyim mi bilemedim normalde göğüste hasaslık ve aşırı sancılı bi regl dönemim geçerdi oda Yok.. evet normalde 3-5 günüm geçerdi ama yaklaşık 3. Aydır aynı günde oluyordum .. bu ay umudum yoktu ama tüplere bakan doktor Yüksel ihtimal hamile kalabileceğimi söyledi... bügünle 12 gün geçti allak bullak kafam Çaresiz kaldım...

Merhaba tekrardan Hale'n akıntım Yok dün akşam silince gelmişti o saatten belli Yok... sevinin mi üzüleyim mi bilemedim normalde göğüste hasaslık ve aşırı sancılı bi regl dönemim geçerdi oda Yok.. evet normalde 3-5 günüm geçerdi ama yaklaşık 3. Aydır aynı günde oluyordum .. bu ay umudum yoktu ama tüplere bakan doktor Yüksel ihtimal hamile kalabileceğimi söyledi... bügünle 12 gün geçti allak bullak kafam Çaresiz kaldım...

canım Allah gönlüne göre versin. bi test yap bakalım bizleri de haberdar et

Adetim 7 gün geçtikten sonra test yaptım negatif çıktı. Ama hala adet olmadım 20 gün geçmiş durumda sizce tekrar test yapsam pozitif çıkma ihtimali varmı

Back
X