Hamile olabilie miyim? Yardiminiza ihtiyacim var

HaticeErez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
26
20
38
27
Merhaba, benim en son haziranın 10unda adetim bitti. Ertesi günü İlişkiden 24 saat sonrada 1 tane ella içmiştim. Yani 1 buçuk ay geçti üzerinden adetim 23 gun gecikti. Ve hala adet olmadim. Kan testi yaptırdım 2 hafta önce negatif çıktı. Sizce neden adet olmuyorumdur? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Hastaneye gidicem fakat boş randevu bulamadığım için henüz gidemiyorum yardımlarınızi bekliyorum

Eczaden test al yap simdi varsa cikar heralde
Elladan sonra ve kan testinden sonra olduysa

Bir çok sebebi olabilir. Stresten, havalardan, psikolojik yada hormonol dengelerden kaynaklı. Hamile olabileceğinizi düşünmüyorum ama

Bir çok sebebi olabilir. Stresten, havalardan, psikolojik yada hormonol dengelerden kaynaklı. Hamile olabileceğinizi düşünmüyorum ama

Daha önce başıma böyle bisey gelmediği için birazda korktum açıkçası. Biraz internette araştırdığımda kist olabileceği falan yazılmış tedirgin oldum o yüzden en kısa zamanda doktora görüneceğim

Sıkmayın canınızı tedirginliğinizden dolayı gelmiyor olabilir bende testim pozitif çıksın istediğim için kendi kendime geciktiriyorum sonra negatif görünce hemen geliyor çok ilginç bir olay ama psikoloji işte :)

Ella adet düzenini bozar zaten. Bir de lütfen o hapı kullanmamaya çalışın.O hap hormon bombası çünkü.

Yaptım fakat onda da negatif. Idrar testlerine pek güvenmiyorum kardeşimin bebeği 1 buçuk aylık olmuştu onda bile negatif gostermisti
O bir istisnadır..testte çıkmadıysa yoktur..Geçmiş olsun stres yapmayın rahat bırakın biraz kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…