Hamile olabilir miyim acaba?

Hamile miyim

• Hamilesin

• Hamile değilsin

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Arkadaşlar neden bu kadar sert yorumlar yaptığınızı anliyamadim şahsen sonuçta heveslenmis yapmış bile bile sizin bunu bu şekilde yargılamaya hakkınız yok bence.
Cok kırıcı konusuyorsunuz.
Bu arada 1.5 yıl boyunca başka yontemlemi korundunuz yoksa bir sorunmu var?
Ve bu kadar test yapmanız iyi değil bence bırakın ve ilk ayınız daha siz şimdiden boyle yaparsanız olacağı varsa olmazdan çünkü stresste etkiliyor kendinizi boş yere stresse sokuyorsunuz bence...

Canım benim ertesi güne test yapan bir sen varsındir heralde:-)
Hamile olup olmadığını kimse anlayamaz bunun için adet gününü bekleyip öğrenmelisin.
Heyecan yapmışın farkindayim fazla kafaya takmadan çok çocuk çocuk diye odaklanmamani oneririm.
Yoksa uzulebilmen yüksek ihtimal.
BeklenTini alt seviyede tut.

Belirtilerim benim şöyleydi karnım çok değişikti kum ve ya taş düşürücem sanmıştım. Ama başka bir arkadaşımın böyle değildi herkesin bir olmuyo.
Demem o ki çok kafanı takmadan bebeğini bekle.

Valla bu siteyi takip eden biri 14ünde ilişkiye girip 15inde test yapmaz :) mide bulantısıda hemen oluşan bişey değildir. Bahsettiğin belirtiler adet belirtiside olabilir ikisi birbirine çok yakın. Ayrıca uyuma isteği ve halsizlik de diyet kaynaklı olabilir. Adetinin gecikmesini bekle ve test yap. Biz burdan hiç bişey anlamayız.

inşallah öyledir? yani insanlar bebek sahibi olmak için neler deniyorlar neler... Kızcağız test yaptı diye topa tutuldu bazı insanlar bayağı gaddar... Konuyuda sabote etmişler resmen...Allah tez zamanda yüzünü güldürsün...
inşaallah hamiledir
ama kk hatunlarının biraz dili sivridir
bide 24 saat geçmeden hamilelik belirtisi görmek ve testte pozitif görmekte çok komik:KK30::KK70:

inşaallah hamiledir
ama kk hatunlarının biraz dili sivridir
bide 24 saat geçmeden hamilelik belirtisi görmek ve testte pozitif görmekte çok komik:KK30::KK70:

öyle komik tabi ama bu konularda coğu kişi işin içine girince öğreniyor... oda burada öğrenecektir eminim.. ben burdan cok şey öğrendim kendi adıma...

Merhaba hanimlar bu siteyi uzun zamandır takip ediyordum fakat bugün üye oldum.. sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.. 1.5 yıllık evliyim işte ancak bu ay çocuk dusundük. Ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadım..bu ay çocuk icin tam yüksek gebelik gününde 3 gün art arda birlikte olduk. Bende tabi çok heyecanlıyım..ayın 14 ünde olduk 15 inde gebelik testi yaptım negatif çıktı. Şimdi dogurma dönemi geçti ama akıntı var.. kasiklarim çok ağrıyor hatta bazen aciyor..göğüslerde şişme felan yok. Bir de sürekli uyumak istiyorum. Mide bulantim yok ama bugün ilk defa başım döndü(açlıktan da olabilir sürekli diyet halindeyim son 5 aydır).. bir de ruh halim hep değişiyor normalde de ikizler burcuyum çabuk degisKen bir yapım var ama bu kadar sinirli asık suratlı olduğumu bilmem. sizce hamile miyim?
Bir gün sonra yapılan test sonuç vermez ki gebelik ilişki olur olmaz olmuyor sonuçta birazcık sabretmeye çalışın ve gününüZ geçince tekrar test yapın
Birde hergün ilişki. Değil günaşırı ilişki gebelik için daha iyidir

Bence sizde bu edepsiz tavrınızla anne bile olmayın en azından böyle zircahil cevap verip hevesi kursağında koyanların çocuk yetistirmemesi vatana milelte faydalı olur
Yapma tatlım ya 2 günde bebek olabileceğini düşünen test yapan belirtilerim de var diyen ve bunu dert Edip buraya soran sen mı zircahil diyorsun ne kadar ayıp !:)

Back
X