Hamile olabilir miyim acaba

Kızlar akşamlar bugün aşılamanın 13.günü ve ben regl oldum baya baya hemde 🤦‍♀️1 gün bile geçmedi heyecanlanayım:KK43: 2.aşılamada kısmet olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım😢
Merhaba, aşılanma dediğiniz çatlama iğnesi mi yaptınız acaba?

Fotoğrafı göremedim ben ama hangi test yaptınız markası neydi
Iyi gunler kizlae benim de adetime 7 gun var erken gebelik testi yaptim bu sekil de cikti sizce varmi

Eklentiler

• IMG-20240209-WA0020.webp
    IMG-20240209-WA0020.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 36
Aslında, şu gün olaylarını çok anlayamıyorum bende. Bizde 2yıldır uğraşıyoruz doğal yolla olmadı 2 aşılamamda olumsuz ve hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de🤷‍♀️ normalde 12sinde adet olmam gerekirdi asla şaşmaz. Yumurta çatlatma iğnesinden bi kere gecikmişti o kadar. 24ocak, 29,30,31 ocak ilişki ve adetim 12şubat olmadım. Kasık ağrısı gelip gidiyor göğüsler 1hafta önce hassasiyet olurdu bu sefer bugün başladı hassasiyeti. Yani tutsa tutarmıydı yazdığım tarihlere göre anlayan var mı ya da adet günüm mü değişti extra benim yaşamadığım bi belirti yok 🤦‍♀️

Aslında, şu gün olaylarını çok anlayamıyorum bende. Bizde 2yıldır uğraşıyoruz doğal yolla olmadı 2 aşılamamda olumsuz ve hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende de🤷‍♀️ normalde 12sinde adet olmam gerekirdi asla şaşmaz. Yumurta çatlatma iğnesinden bi kere gecikmişti o kadar. 24ocak, 29,30,31 ocak ilişki ve adetim 12şubat olmadım. Kasık ağrısı gelip gidiyor göğüsler 1hafta önce hassasiyet olurdu bu sefer bugün başladı hassasiyeti. Yani tutsa tutarmıydı yazdığım tarihlere göre anlayan var mı ya da adet günüm mü değişti extra benim yaşamadığım bi belirti yok 🤦‍♀️
İnşallah Allahim isteyen herkeze nasip eder bende yaptirdim asilama 1 kere tutmadi klomen de kullandim olmadi 4 yil oldu evleneli sorun bizde de yok ama Allahbnasip eder inşallah

Back
X