Yaaa bacım Allah icin adet oncesi gelen kan gibi mi yogunlugu rengi hic oldu mu bu sekilde yok mu bi farklılıkhayır kahverengı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa bacım Allah icin adet oncesi gelen kan gibi mi yogunlugu rengi hic oldu mu bu sekilde yok mu bi farklılıkhayır kahverengı
Yaaa bacım Allah icin adet oncesi gelen kan gibi mi yogunlugu rengi hic oldu mu bu sekilde yok mu bi farklılık![]()
Merhaba, aşılanma dediğiniz çatlama iğnesi mi yaptınız acaba?Kızlar akşamlar bugün aşılamanın 13.günü ve ben regl oldum baya baya hemde1 gün bile geçmedi heyecanlanayım
2.aşılamada kısmet olmadı. Ne yapacağımı şaşırdım
![]()
MerhabaYaaa bacım Allah icin adet oncesi gelen kan gibi mi yogunlugu rengi hic oldu mu bu sekilde yok mu bi farklılık![]()
Merhaba, aşılanma dediğiniz çatlama iğnesi mi yaptınız acaba?
Merhaba ewet sonrasında aşılama yapılıyor
Iyi gunler kizlae benim de adetime 7 gun var erken gebelik testi yaptim bu sekil de cikti sizce varmiFotoğrafı göremedim ben ama hangi test yaptınız markası neydi
2aşılamada olumsuz. Eşimde de bende de sıkıntı yok ama olmadı kısmet artıkSonucunuz ne oldu benimde testim böyle cikti
Sizin sonuç olumlu çıktı sanırım çünkü öyle gözüküyorIyi gunler kizlae benim de adetime 7 gun var erken gebelik testi yaptim bu sekil de cikti sizce varmi
Testi tekrarladim negatif cikti malesfSizin sonuç olumlu çıktı sanırım çünkü öyle gözüküyor![]()
İnşallah Allahim isteyen herkeze nasip eder bende yaptirdim asilama 1 kere tutmadi klomen de kullandim olmadi 4 yil oldu evleneli sorun bizde de yok ama Allahbnasip eder inşallahAslında, şu gün olaylarını çok anlayamıyorum bende. Bizde 2yıldır uğraşıyoruz doğal yolla olmadı 2 aşılamamda olumsuz ve hiçbir sıkıntı yok eşimde de bende denormalde 12sinde adet olmam gerekirdi asla şaşmaz. Yumurta çatlatma iğnesinden bi kere gecikmişti o kadar. 24ocak, 29,30,31 ocak ilişki ve adetim 12şubat olmadım. Kasık ağrısı gelip gidiyor göğüsler 1hafta önce hassasiyet olurdu bu sefer bugün başladı hassasiyeti. Yani tutsa tutarmıydı yazdığım tarihlere göre anlayan var mı ya da adet günüm mü değişti extra benim yaşamadığım bi belirti yok
![]()
Aminn inşallah hiç ummadığımız anda bizle olsunİnşallah Allahim isteyen herkeze nasip eder bende yaptirdim asilama 1 kere tutmadi klomen de kullandim olmadi 4 yil oldu evleneli sorun bizde de yok ama Allahbnasip eder inşallah