Hamile Olabilir miyim acaba ?

_fadime_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
62
0
36
İstanbul
Arkadaşlar mrb;
geçen ay 30 ağustosta adetim başladı ve 5 inde bitti .Bu ay 28 ve 29 u gibi beklerken adet olmadım.Ve 2-3 gün geçti günüm.
Vajinal akıntım her zamankinden oldukça fazlalaştı ve belim günlerdir ağrıyor aralıklarla.
Adet olacağım diye beklerken "acaba hamile miyimdir" cümlesi düşündürüyor beni .
Bu ay vajinal mantardan dolayı fitil kullandım.O geciktirmiş olabilir mi yoksa bunlar bir belirti mi ?
Hamile kalmayı çok istiyorum ve test ne zaman yapmalıyım sizce ?

merhaba arkadasım...

dilerim hamilesindir... bence yarın ilk işin eczaneden test alıp yapmak olsun... yalnız ilk idrarınla bu testi yapman lazım. fitilde dolayı olur mu bilmiyorum ama yatığın bu stres bile geciktirebilir... ayrıca eğer adet olacakmıs gibi ağrı cekersen ve baslamazsa eğer sakın ağrı kesici alma hemen test yap hamiş olabilirsin

Bende fitil kullandım gecikme olmadı bende. En iyisi test. İdrar-kan kesin sonuç al bence. Çünkü acaba hamilemiyim psikolojisi insanın içini yiyip bitirio

Bende fitil kullandım gecikme olmadı bende. En iyisi test. İdrar-kan kesin sonuç al bence. Çünkü acaba hamilemiyim psikolojisi insanın içini yiyip bitirio

kesinlikle katılıyorum bu stres bile insanı bitiriyo... ilk gebeliğim cok iidi baslangıcı hamile kaldığımı bile anlamamıstım misafirlerden gezmelerden falan ama nasipdeğilmiş düsük yaptım... şuan yine acaba hamile miyim diorum BAT'a 2 gün kaldı hayırlısı bakam

Bende iki kimyasal gebelik yaşadım... Bende ovulasyondayım bakalım. Herşey kısmet... Hayırlısı hepimiz adına

adet günü 2-3 gün geçse bile test doğru sonuç verir mi ?

Aslında test yapmaktan korkuyorum daha önce 2-3 kere test yaptım hepsi negatifti ama günüm geçmeden yapmıştım.

Tek çizgiyi görmekten korkuyorum

Şöyle anlatayım tatlım gebelik belirtilerim ve adet gecikmesinden sonra test yapıyorsun gerek idrar gerek kan sonuç pozitif ama bi kaç gün sonra kanamayla sonlanıyo gebelik.

hmm anladım canım simdi. hayırlısı olsun... bakalım benim ilkinde olduğu gibi iki gün var ama sanki hasta olacakmısım gibi ağrı yapıyo. haırlısı. benim diğer hamilelikte 9 gün bu ağrıyı cekmiştim. 5 gün geciktikten sonra da test yaptırmıstım o zaman öğrendim hamile olduğumu. şimdi de bilmiyorum

Ben adetimin 10 gün geçmesini bekleyeceğim ilk kimyasal gebelikte 5 ikincisinde 8 gün gecikmişti sabretçem 1 günü bekleyeceğim

Ben adetimin 10 gün geçmesini bekleyeceğim ilk kimyasal gebelikte 5 ikincisinde 8 gün gecikmişti sabretçem 1 günü bekleyeceğim

valla düsünmüo değilim ben acaba yarın test alıp yapsam mı yoksa bir gün daha beklesem mi die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…