Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Psikolojiktir bu imkansız hamile kalamazsın vajina boşalmamış kuruntulardan kurtul burda ya linç yersin ya dalga geçerler böyle şeylere kalkışma başını belaya sokarsın
Hanımlar 28 mayista regl günüm ve ben 3 gün once test yaptip silik cikti sonra kahverengi lekeler gelmeye basladi ertesi gün kan verdim ve degerim 2.30 referans araligim 0-5 cikti 28 mayis olmam gerekirken 1 gun oncesi oldum regl kan geldi ve pihti parca gibi kucuk bisi dustu sonra ertesi gun lekelenme ve bitti normalde 6 gun olurum bu swfer 2 gün oldum lutfen bilen varsa yazsin
Hanımlar 28 mayista regl günüm ve ben 3 gün once test yaptip silik cikti sonra kahverengi lekeler gelmeye basladi ertesi gün kan verdim ve degerim 2.30 referans araligim 0-5 cikti 28 mayis olmam gerekirken 1 gun oncesi oldum regl kan geldi ve pihti parca gibi kucuk bisi dustu sonra ertesi gun lekelenme ve bitti normalde 6 gun olurum bu swfer 2 gün oldum lutfen bilen varsa yazsin