Hamile olabilir miyim ama testim negatif

cansu ozkaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
12
2
1
27
Merhaba benim adetim 6 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç malesef negatif hala adetim gelmedi sizce test yanlış gösteriyor olabilir mi tekrar test yapmalıyım ?

Merhaba benim adetim 6 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç malesef negatif hala adetim gelmedi sizce test yanlış gösteriyor olabilir mi tekrar test yapmalıyım ?
Sonuç ne oldu inşallah hamilesinizdirbende test yaptım negatif adetim gecikmedi bende beklemedeyimİsteyen herkese Allah nasip etsin inşallah

benim de 9 gün gecikti ama 2.gün test yapmistim negatifti sanmıyorum pozitife döndüğünü bekliyorum adet olmak için.

Hayır hiç bir belirtim yok bu gün 11. Gün adet ile alakalı belirtimde yok ağrı veya şişkinlik yok Doktorima a gidicem en iyisi
Ben de aynı durumdaydım, 2 gündür kekik suyu içiyorum kekiği kaynatop süzüp biraz soğumasını bekleyerek hızlıca içtim. 3. Bardağımda adetimi söktürdü bugün adet oldum, tavsiye ederim :)

Selam kızlar benim de sat: 10 Ağustos
Bat’a 3-4 gün falan kaldı. 28-31 aralığında regl oluyorum. Dayanamayıp Erken gebelik testi yaptım bugün negatif. Geç döllenme olduğunu da düşünmüyorum. Yumurtlama günümde yumurtladım sanki belirtilerimden anladım. Sizce bu testin artık pozitife dönme ihtimali var mı? Ne zaman tekrarlayayım tekrar testi?

Eki Görüntüle 3296203 o kadar arada kaldım ki sormak istedim ben mi silik bir çizgi görüyorum acaba
Benimde bu sekildeydi hem 4 defa test yaptim 2 gunde bir heo bu sekilde cikiyordu ama nedense 2 gun kan geldi koyu kahve telvesi gibi kahverengi felan 2 gun geldi gitti tekrar test yaptim aradan 5 gun sonra tek cizgiydi kimyasal gecirdin diyolar ama anlamadim

31 günde bir regl oluyosaniz daha bata 6 gün var belki pozitife döner

31 günde bir regl oluyosaniz daha bata 6 gün var belki pozitife döner
Ya normalde 28 günde bir olan ben korunmayı bıraktıktan sonra 30 güne çıktı. 30-31 bile olsa 6 gün var erken gebelik alayım bi dedim ama kuruma çizgisi bile yok bilemedim günümü bekleyip öyle yapsam daha iyi olcak heralde

Bata kadar negatif çıkabilir en iyisi bat günü test yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…