- 15 Haziran 2023
- 12
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi cansu ozkaya
Merhaba benim adetim 6 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç malesef negatif hala adetim gelmedi sizce test yanlış gösteriyor olabilir mi tekrar test yapmalıyım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetnz normalde gecikirmiydiMerhaba benim adetim 6 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç malesef negatif hala adetim gelmedi sizce test yanlış gösteriyor olabilir mi tekrar test yapmalıyım ?
Düzensizlik vardı ama Dr a gittim düzene girdi bir kaç aydır düzenli geliyordu 28 gün döngü sürem insaAllah ya istiyoruzAdetnz normalde gecikirmiydi
? regl dongu sureniz nedir
Istyorsanz insallah hamişsinizdr
Sonuç ne oldu inşallah hamilesinizdirMerhaba benim adetim 6 gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım ama sonuç malesef negatif hala adetim gelmedi sizce test yanlış gösteriyor olabilir mi tekrar test yapmalıyım ?
7.gün gene test yaptım negatif çıktı malesef adetim gelmedi artık pozitif olmaz heralde diye düşünüyorum bekliyorumSonuç ne oldu inşallah hamilesinizdirbende test yaptım negatif adetim gecikmedi bende beklemedeyim
İsteyen herkese Allah nasip etsin inşallah
![]()
belki de geç olmuş olabilir iyi düşünelim iyi olsun:) biraz daha bekleyip kan testi bence7.gün gene test yaptım negatif çıktı malesef adetim gelmedi artık pozitif olmaz heralde diye düşünüyorum bekliyorum![]()
Teşekkür ederim motive ettiğin içinbelki de geç olmuş olabilir iyi düşünelim iyi olsun:) biraz daha bekleyip kan testi bence
Teşekkür ederim motive ettiğin içinevet son çare kan testi olcak sanırım
Hayır hiç bir belirtim yok bu gün 11. Gün adet ile alakalı belirtimde yok ağrı veya şişkinlik yok Doktorima a gidicem en iyisiMerhaba, peki hamileliğe dair belirtileriniz oldu mu acaba?
Ben de aynı durumdaydım, 2 gündür kekik suyu içiyorum kekiği kaynatop süzüp biraz soğumasını bekleyerek hızlıca içtim. 3. Bardağımda adetimi söktürdü bugün adet oldum, tavsiye ederim :)Hayır hiç bir belirtim yok bu gün 11. Gün adet ile alakalı belirtimde yok ağrı veya şişkinlik yok Doktorima a gidicem en iyisi
Benimde bu sekildeydi hem 4 defa test yaptim 2 gunde bir heo bu sekilde cikiyordu ama nedense 2 gun kan geldi koyu kahve telvesi gibi kahverengi felan 2 gun geldi gitti tekrar test yaptim aradan 5 gun sonra tek cizgiydi kimyasal gecirdin diyolar ama anlamadimEki Görüntüle 3296203 o kadar arada kaldım ki sormak istedim ben mi silik bir çizgi görüyorum acaba![]()
31 günde bir regl oluyosaniz daha bata 6 gün var belki pozitife dönerSelam kızlar benim de sat: 10 Ağustos
Bat’a 3-4 gün falan kaldı. 28-31 aralığında regl oluyorum. Dayanamayıp Erken gebelik testi yaptım bugün negatif. Geç döllenme olduğunu da düşünmüyorum. Yumurtlama günümde yumurtladım sanki belirtilerimden anladım. Sizce bu testin artık pozitife dönme ihtimali var mı? Ne zaman tekrarlayayım tekrar testi?
Ya normalde 28 günde bir olan ben korunmayı bıraktıktan sonra 30 güne çıktı. 30-31 bile olsa 6 gün var erken gebelik alayım bi dedim ama kuruma çizgisi bile yok bilemedim31 günde bir regl oluyosaniz daha bata 6 gün var belki pozitife döner
Evet onu bir yerde daha duymuştum deniycem teşekkür ederimBen de aynı durumdaydım, 2 gündür kekik suyu içiyorum kekiği kaynatop süzüp biraz soğumasını bekleyerek hızlıca içtim. 3. Bardağımda adetimi söktürdü bugün adet oldum, tavsiye ederim :)
Bata kadar negatif çıkabilir en iyisi bat günü test yapYa normalde 28 günde bir olan ben korunmayı bıraktıktan sonra 30 güne çıktı. 30-31 bile olsa 6 gün var erken gebelik alayım bi dedim ama kuruma çizgisi bile yok bilemedimgünümü bekleyip öyle yapsam daha iyi olcak heralde