Hamile olabilir miyim? Bakar mısınız

dengesizbirdengeli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
35
14
3
30
Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var biraz moralim bozuldu açıkçası.
Dün regl günüm başladı fakat miktarı o kadar az oluyor ki sadece peçeteye silince geliyor. Ped taktım hiç bulaşmamış bile. Bugün için olurum diye düşündüm fakat durum yine aynı.. aşırı az geliyor kanama. Ne ağrım var ne başka bir şey.
Dün idrar testi yaptım negatif çıktı.
Sizce hamile olabilir miyim? Bir de yarın sabah kan vermeye gidicem eğer varsa orda kesin çıkar mı? 🥺

Çok az hafif ise yerleşme üstüne görme diye tahmin ediyorum.
Yarın zaten kan verecekmişsiniz .
O sonuçta kesin çıkar var mı yok mu .

Yerleşme kanaması genellikle adet döngüsünden birkaç gün önce görülür ancak bazı kişiler bu iki tür kanamayı karıştırır. Erken kanamanın yerleşme kanamasına işaret ettiğini etrafımda duymuştum. Doktorum da söyledi.

Yerleşme kanaması genellikle adet döngüsünden birkaç gün önce görülür ancak bazı kişiler bu iki tür kanamayı karıştırır. Erken kanamanın yerleşme kanamasına işaret ettiğini etrafımda duymuştum. Doktorum da söyledi.
Benim erken olmadı günümde oldu malesef. Yine de hamile olabilir miyim

Gebeliği doğrulayan bu kanama, implantasyon kanaması olarak da bilinir. Gebelik şöyle oluşur: İmplantasyon süreci döllenme ile başlar. Bir diğer ismi implantasyon zaten.
Başka belirtiler var mı ?

Gebeliği doğrulayan bu kanama, implantasyon kanaması olarak da bilinir. Gebelik şöyle oluşur: İmplantasyon süreci döllenme ile başlar. Bir diğer ismi implantasyon zaten.
Başka belirtiler var mı ?
1 hafta önce bel ağrısı, kasık ağrısı ve vajinal beyaz akıntı vardı. Onlar bitti bir anda. Yaklaşık 10 gün çektim o ağrıları. Ama şuan hiçbiri yok. Bu arada teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

1 hafta önce bel ağrısı, kasık ağrısı ve vajinal beyaz akıntı vardı. Onlar bitti bir anda. Yaklaşık 10 gün çektim o ağrıları. Ama şuan hiçbiri yok. Bu arada teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
Rica ederim.
Tabi ki ben umutlandırtmak istemem .
Daha kesinliliğini bilmiyoruz çünkü.
Ben bildiğim kadarıyla ve duyduğuma göre
yardımcı olurum.
Ben hiç regl olmadım 6 gün gecikme ile öğrendim. Eylül ayında.
evde 2 -3 defa kendim baktım.
Sonra emin olunca kan verdim.
kesinleşti.

Rica ederim.
Tabi ki ben umutlandırtmak istemem .
Daha kesinliliğini bilmiyoruz çünkü.
Ben bildiğim kadarıyla ve duyduğuma göre
yardımcı olurum.
Ben hiç regl olmadım 6 gün gecikme ile öğrendim. Eylül ayında.
evde 2 -3 defa kendim baktım.
Sonra emin olunca kan verdim.
kesinleşti.
İşte ben de kanama görünce umutlanmak istemiyorum ama en azından kan testi verip kafamdan atmış olurum iyice stres oldum neyin nesi diye. 🥺

Merhabalar, yardımınıza ihtiyacım var biraz moralim bozuldu açıkçası.
Dün regl günüm başladı fakat miktarı o kadar az oluyor ki sadece peçeteye silince geliyor. Ped taktım hiç bulaşmamış bile. Bugün için olurum diye düşündüm fakat durum yine aynı.. aşırı az geliyor kanama. Ne ağrım var ne başka bir şey.
Dün idrar testi yaptım negatif çıktı.
Sizce hamile olabilir miyim? Bir de yarın sabah kan vermeye gidicem eğer varsa orda kesin çıkar mı? 🥺
Evde test yaptınız mi

Merhaba akıntınız çok muydu benim de oldu ama çok azdı belirtisi midir boşuna ümitlenmek istemiyorum

Back
X