- 7 Eylül 2024
- 215
- 56
- 18
- Konu Sahibi kutupyildizi123
-
Var gibiKızlar adetimin 3.günü geçti. Daha önce test yaptım hep negatif çıktı az önce yine yaptım böyle çıktı olabilir mi ?? Teste güvenmek istemiyorum bi yandan aşırı derecede göğüslerim ağrıyor 1 haftadır kaşık ağrısı sırt ağrısı var adet gecikmesi bide Eki Görüntüle 3549119
Var gibi ama en iyisi kan vermek hayırlısı olsunKızlar adetimin 3.günü geçti. Daha önce test yaptım hep negatif çıktı az önce yine yaptım böyle çıktı olabilir mi ?? Teste güvenmek istemiyorum bi yandan aşırı derecede göğüslerim ağrıyor 1 haftadır kaşık ağrısı sırt ağrısı var adet gecikmesi bide Eki Görüntüle 3549119
Akşama yada yarın test kan testi yaptırabilirimVar gibi
Var gibi ama en iyisi kan vermek hayırlısı olsun
Teşekkür ederim Rabbm isteyen herkese nasip etsin inşallahAkşama yada yarın test kan testi yaptırabilirim
Gönlünüzce olsun inşallah haber verin bize deAkşama yada yarın test kan testi yaptırabilirim
Filtresiz atsan keskin gözlerimizle incelerdik
Şuan ne kadarlık oldun canımbenim de 3.gün silik çizgi bile yoktu 5.gün sizinki gibi oldu 10.gün kan testinde 400 çıktı geç döllenme olmuş olabilir o yüzden eğer elinizde test varsa 2 gün sonra tekrar yapın koyulaşırsa kan verip kesinleştirin
sata göre 6 hafta ama ultrasona göre 5 geç döllenmeden dolayıŞuan ne kadarlık oldun canım
Benimde adetlerim geç olur ama geç dediğim beş gün yada altı gün ama on yada bir hafta sonra göğsum ağırırdi ama ağirmadi adetime 2 gün geciktikten sonra ağırdı sonra belim ağrıyor acaba böyle belirtilerin oldu musata göre 6 hafta ama ultrasona göre 5 geç döllenmeden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?