Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Reglim 5 gün gecikti 1 aralık' ta olmam gerekiyordu olmadım çarşamba ve bugün yani erken gebelik testi yaptım ama emin olamadım önceden kimyasal gebelik geçirdim ilki çarşamba diğeri cuma bugüne ait eczane de sadece certain marka test bulabildim
Reglim 5 gün gecikti 1 aralık' ta olmam gerekiyordu olmadım çarşamba ve bugün yani erken gebelik testi yaptım ama emin olamadım önceden kimyasal gebelik geçirdim ilki çarşamba diğeri cuma bugüne ait eczane de sadece certain marka test bulabildim