• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim bayanlar bakarmısınız

nomadd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2012
995
234
133
İstanbul
Adetim den 1 hafta sonra akıntı olmaya başladı su gibiydi sonrasinda pembe akintim oldu. Yarım saat kadar sürdü ama çok azdı. Akıntı dan 10 gün sonra yani bugün belim de bir ağrı var. Sabah daha çok siddetliydi gün boyu sürdü bu ağrı hala da devam ediyor. Aslında eşim korunuyor böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum bu arada göğüslerimde de adet olucakmisim gibi sızı ve siskinlik var. Adetime de 5-6 gün var. Kafam karıştı stres yapmaya başladım. Hamile değilsem pembe akintinin sebebi ne olabilir. Tecrübeli bayanlar yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Adetim den 1 hafta sonra akıntı olmaya başladı su gibiydi sonrasinda pembe akintim oldu. Yarım saat kadar sürdü ama çok azdı. Akıntı dan 10 gün sonra yani bugün belim de bir ağrı var. Sabah daha çok siddetliydi gün boyu sürdü bu ağrı hala da devam ediyor. Aslında eşim korunuyor böyle bir ihtimal var mı bilmiyorum bu arada göğüslerimde de adet olucakmisim gibi sızı ve siskinlik var. Adetime de 5-6 gün var. Kafam karıştı stres yapmaya başladım. Hamile değilsem pembe akintinin sebebi ne olabilir. Tecrübeli bayanlar yardimci olursaniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Biz burdan ne desek boş :) sen en iyisi git eczaneden bir test al yap.

Gidip bir kan ve idrar testi yaptırsanız ya.. Herkesin belirtisi farklıdır.
Benim ne şişmem oldu, ne göğüslerim sızladı, ne akıntım oldu, sadece günümün geçmesinden anladım.

Belirtiler herkeste değişir ki, kişiseldir, en güzeli adet gününün geçmesini beklemen...

Esin korunuyorsa yırtılma yoksa sorun yok bence ,

Doğru söylüyorsunuz da bilmek ayrı fikir vermek ayrı. Çok rahatsız oluyorsaniz bakmayın böyle konulara yorum da yapmayın.

İster istemez okuyoruz konuları. .size burdan yazarak bir fikir almak mantıklı geliyorsa buyrun yazın o zaman..

Geçtiğimiz yıl benzer akıntım olmuştu üstelik o Zaman henüz evli bile değildim. Doktora gittim bana yumurtlama döneminde Zaman Zaman olabileceğini söyledi. Telaş yapmayın. Korunuyorsanız muhtemelen gebe değilsiniz.

Böyle şeyler için konu açılınca bir ben.mi sinir oluyorum acaba?gidin bir test alın bakın. Biz burdan nerden bilicez acaba????
Mune Mune

İki sene ortada gözükmedim aynı tas aynı hamam. Bir derdim var ultrasonografi merkezi kurucam yakında :KK14:

Back
X