hamile olabilir miyim boyle olan oldumu hic

mahtuana

canımın hepsi kızlarım
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.160
741
158
Slm bayanlar birsey sormak istiyorum rabbim sagliklarini versin iki kizim var kucukler. Ben baska cocuk dusunmuyorum kesinlikle. Esim korunuyor prezervatifle ve geri cekiliyor prezervatif var diye acikca yazacam icimdeyken bosalmiyor cikartiyor yinede tedbir amacli. Benim migrenim var dogum kontrol hapi alamiyorum spiralde agrili adet sancilarimdan doktor takamadi. Simdi kucuk kizim ekim 2015 dogumlu dogumun 3. Ayi adet oldum ve 2 yildir 30 gunde bir oluyorum bazen 29 gunde oluyor ama hic gec gelmez. Simdi adetim tam 7 gun gecti. Idrar testi yaptim negatif dun kan versim 0.68 cikti. Ilk kizimda 5. Gun gecince ogrendim. Ikinci adetime 4 gun vardi ogrendim. Simdi ya okadar korunurken hamile kalma ihtimalim olabilirmi cok uzgunum ve boyle negatif olup hamile olan oldumu. Okadar cok dikkat ettikki ikimizde istemiyoruz esimle.

Üzerinden baya zaman geçmiş. Kanda cikmadiysa yoktur büyük ihtimal. Benimki adetime iki gün kala idrarda çıkmıştı.

Sabah ilk idrarla yapmadim aklima gelmedi ben iki kizimida aksam yaptigim testte ogrenince aklima gelmedi

Aklima hic gelmedi sabah yapmak iki kizimada aksam yaptigim testte ogrenmistim

Üzerinden baya zaman geçmiş. Kanda cikmadiysa yoktur büyük ihtimal. Benimki adetime iki gün kala idrarda çıkmıştı.

Evet bende oyle dusundum insallah baska bir sebebtendir gecikmem

Sabah ilk idrar ile yapın gece de fazla su içme yin sıvı tüketme yin kesin sonuç alırsınız

Tamam ozaman yarin birde oyle deneyim insallah yoktur. Rabbim isteyene nasip etsin

Kanda çıkmazsa mümkün değil diye biliyorum. Olursa da bu kadar yıkılmayın hastanelerde kürtaj yaptırabilirsiniz. Şimdi ne kürtajı diye taşlayanlar olacak ama zaten hali hazırda 2 çocuğunuz var ve 3.ye hazır değilseniz hayatı kendinize de eşinize de ve yeni gelecek çocuğunuza da zindan etmeyin derim.

Merak etmeyin bu kadar korunmaya hamile olmanız imkansız ki testte de çıkmamış zaten. Rahat olun. Mevsimsel bir gecikme olabilir.

Muhtemelen değilsinizdir.
Stres,hava değişimi vb etkilemiş olabilir.

Insallah dediginiz gibidir mevsimsel baska birseydir. Testler negatif bi arkadasimda ikinci bebeginde hic testlerde cikmadi kendi biyolog birde laboratuvarda kendi yapmisti 1 ay gecikmeli ogrenmisti ondan korktum.

Eğer nasibin de varsa gelir bu bizim elimiz de olan birşey değil malesef

Tabikide nasibi varsa diyecek birsey yok zaten okadar korunmaya geliyorsa bir hayir vardir.

Hic hic hazir degilim hem bedenen hem psikolojik olarak 2 cocuga zor yetiyorum. Ilk basta bende dusundum ama bilemiyorum vicdanim rahat birakmaz diye. Esimde maddi olarak dusunuyor ev kredisi vs vs

Hic hic hazir degilim hem bedenen hem psikolojik olarak 2 cocuga zor yetiyorum. Ilk basta bende dusundum ama bilemiyorum vicdanim rahat birakmaz diye. Esimde maddi olarak dusunuyor ev kredisi vs vs

Kürtajın fiyatları 400 500 TLden başlıyor diye biliyorum. Kuzenimde düşük oldu özel hastanede 800 TL'ye yaptırdı. Şuan hayatına normal şekilde devam ediyor herşey eskisi gibi. Ameliyat zaten 5 dakika mı ne sürüyor. Bitince yürüyüp gidiyorsunuz. Psikolojik kısmına gelince ilk 1 hafta 10 gün aklınıza gelir ama sonra unutuyorsunuz. Bugün insan ölüsünü unutuyor kaybettiklerini unutuyor yani o kadar da büyütülecek bir şey değil. Ki bugün sağlık sorunu nedeniyle kürtaj yaptıran insan sayısı çok fazla.

Yok esim kurtaj istemiyor o dogunca nasil olacak zorlaniriz maddi olarak diye dusunuyor. Benim aklima bian geldi ama vicdanim rahat olmaz bide okadar cok dikkat edip geldiyse vardir bi hayir diyorum bide olursada nasil kalkacam diyorum bilemiyorum. Saglikli bir anne olmam ondan eminim

Eşin istemiyorsa problem yani onun rızası olmadan kürtaj yaptırman sorun yaratır evde. Bir de şöyle bir şey var ki henüz hamile değilsin yani biz varsayım üzerinden konuşuyoruz. Ben şahsen nişanlıyım ve evlenince tek çocuk istiyorum eşimde öyle istiyor. Sonrasında korunacağız ama olur da 2. ye hamile kalırsam eşim de düşünmediği için aldırırım. Zorla doğuracak halim yok maddi ve manevi olarak hazır değilken buna.

Yok ya birşey olmamış ki sonuçta nasıl hamile olasın

Mevsim gecislerinde olabiliyor
Ben senede 2 defa 40. Gunde olurum

Valla 15 gün oldu iki test yaptım çıkmadı analamdim ki hala olmadım idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım ona bagaladim ama yarın bı sağlık ocağını arayıp soracağım bende yani doğum dan sonra yada mevsimsel sitresten yorgunluk herşey etkiliyor bazen binde emriyormusun canım bebek ondan da olabiliyor Muş bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…