Merhaba kızlar. 2 Eylül'de reglim gelmişti her zaman olduğu gibi az olduğu için önemsemedim. Ama sonra takip eden günlerde hafif lekeler geldi ki bu asla başıma gelmezdi. Acaba olabilir mi diye az önce test yaptım.
Bir önceki adet tarihim 30 temmuz. Eğer onu kıyas alacaksak şu an yaklaşık 5 haftalık oluyor.
Merhaba kızlar. 2 Eylül'de reglim gelmişti her zaman olduğu gibi az olduğu için önemsemedim. Ama sonra takip eden günlerde hafif lekeler geldi ki bu asla başıma gelmezdi. Acaba olabilir mi diye az önce test yaptım.
Bir önceki adet tarihim 30 temmuz. Eğer onu kıyas alacaksak şu an yaklaşık 5 haftalık oluyor.
Yaa çok teşekkür ederim. Çok şükür çok çok iyiyim. Çarşamba günü kontrolüm vardı. Beta 200lere düştü. Perşembe tekrar gideceğim sıfırlanmış olmasını bekliyoruz.
Sonrasında da işte etkilerin geçmesini, vücudun toparlanmasını...
Yaa çok teşekkür ederim. Çok şükür çok çok iyiyim. Çarşamba günü kontrolüm vardı. Beta 200lere düştü. Perşembe tekrar gideceğim sıfırlanmış olmasını bekliyoruz.
Sonrasında da işte etkilerin geçmesini, vücudun toparlanmasını...
Rica ederim bitanem olur mu öyle şey burada konuşurken iyi fikir alışverişi yaparken iyi de bunuda sormak zorundayız hepimiz kadınız ve bu konularda çok hassasız nariniz çok şükür betanın iyice düşmesine az kalmış canımın içi 3 ayda vücut eski haline dönüyor gebeliğe hazır oluyor eskisi gibi aynı durumu bende yaşadım normalde 9 haftalık ama doktora göre 12 haftalık ile uyumlu bebeğimi kaybettim düzelmek çok zor oldu içime kapandım vs vs o yüzden içinize kapanmayın konuşun derdinizi anlatın arkadaşlıklar kurun o yüzden yanlız değilsin burada kocaman bir aileyiz istediğin zaman yaz