Hamile olabilir miyim ihtimali var mıdır

Azrakaran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mart 2020
8
0
1
26
26 gün önce arkadan bir ilişkiye girdim ama adetim 4 gün gecikti arada midem bulaniyor ve başım da dönüyor sizce hamile olabilir miyim yani sıçrama konsepsiyonu diye bir şey varmış yani arkadan da olsa vajinaya sıçramış olabilir mi yani böyle bi ihtimal var mıdır sizce

Alıntı Cevapla

Enfeksiyon kapmışsındır, arkadan bi ihtimal yok..

Onden hamile kalindį kaldi arkadan kalma bazen acayip sorular soruyosunuz ne kadar cok insan onden hamile kalmya calisirken arkadan hamile kalanda siz ilk olursunuz artik

Yok dedik ya kardeşim arkadan yapmayı biliyorsun da olmayacağını niye bilmiyorsun

O şanslı kişilerden biride sizsiniz tebrikler ozaman

Öyle bisey okuduysan ve korkun varsa yapma arkadaşım, ha yok yapacam diyosan da risklerini göze al,

eski mesajlarınızq baktım daha evvelde yine sürtünmeyle bişeyler yaşamışsınız yine bir konu olarak açıp sormussunuz ve yine adetiniz 4 gün geçikmiş bence siz adetinizin başlama gününü şaşırıyorsunuz

Bende önceki konularından biliyorum hatta cevapta verdim ona istinaden söyledim sen çok biliyorsun diyor e sende çok bilde düşme durumlara değilmi ama

MERHABA ARKADAŞLAR BENİM DE SİZE BİR SORUM VAR KENDİMİ KÖTÜ HİSSEDİYORUM ARTIK ERKEK ARKADAŞIMLA OVULASYON DÖNEMİNDE BİRLİKTELİK YAŞADIK PREZERVATİF KULLANDIK YIRTIK VAR MI YOK MU DİYE KONTROL ETMEDİK AMA İLİŞKİ SONUNDA SPERMLER UCUNDAYDI AMA REGLİM 1 GÜN GECİKTİ HAMİLE OLABİLİR MİYİM SIRT AĞRIM VAR BİR DE REGL OLMUŞUM GİBİ HİSSEDİYORUM AMA BAKIYORUM HİÇBİR ŞEY YOK TEST YAPMALI MIYIM UYKU DÜZENİM DEĞİŞTİ TAMAMEN ONA BAĞLI OLABİLİR Mİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Büyük harflerle yazmak yasak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…