Hamile olabilir miyim lütfen cevapppp istiyorum fikir verin kızlar..?

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Merhaba arkadaşlar geçen ay 22 Haziran da adet oldum 2 3 gün sürdü adetim ardından hemen ilişkiye girdik bu ayda 21 22 gibi adet günüm 30 günde bi adet oluyorum bu hafta ise cuma cumartesi yani 16. 17. Günleri yumurtlama günümde de ilişkiye girdik ama 3 4 gün önceden beri midem de ya aşırı ya hafif bulantı oluyo bi iki kere kusma da yaşadım akşam da göğüs ucuma dokununca ağrı hissettim sizce gebe olma ihtimali var mı ?

Merhaba test yaptınız mı ? Mide bulantısı kusma varsa ihtimal var tabi ki eğer herhangi başka bir rahatsızlık yaşamadıysanız soğuk algınlık gibi..

Yani siz gebe değilsiniz olmadı mı şimdi bende zaten adet günümü bekliyorum mide bulantısı sabahları biraz fazla oluyo
Yok hamileyim erken yaptım testi negatif gösterdi 1 hafta varken regl günü yaptım pozitif çıktı. Regl gününüze kaç gün var acaba

Mide bulantısı 6.haftadan sonra çıkar ve regl geçene kadar hepsi adet veya gebelik belirtisi yerleşme kanaması olmazsa eğer anlaşılmıyor malesef

Ayy regl tarihlerimiz aynı yumurtlama ne zmn oldu senin
Yumurtlama günüm adetten itibaren saydım 15 16. Günlerine denk geldi yani 7 temmuzdu şeffaf akıntı felan geldi biliyodum o gün olduğunu 7 8 9 temmuzu değerlendirdim ama tabi ondan öncesi de adet bitiminden hemen sonraki günleri de değerlendirdim

Yumurtlama günüm adetten itibaren saydım 15 16. Günlerine denk geldi yani 7 temmuzdu şeffaf akıntı felan geldi biliyodum o gün olduğunu 7 8 9 temmuzu değerlendirdim ama tabi ondan öncesi de adet bitiminden hemen sonraki günleri de değerlendirdim
Benimde ayin 1 inde yumurta aki gibi akintim geldi canım yaa inşallah ikimizde hamileyizdir bende dün belirti vardı gibi ama bugün yok😂 çok erkende insanın test yapmaya eli de varmıyor

Benimde ayin 1 inde yumurta aki gibi akintim geldi canım yaa inşallah ikimizde hamileyizdir bende dün belirti vardı gibi ama bugün yok😂 çok erkende insanın test yapmaya eli de varmıyor
Aynen öyle maalesef çok merak ediyorum bi an önce adet günüm gelsin geçsin test yapım diyorum benimde öyle oldu 3 gün felan mide bulantısı 1 kez kusma yaşadım dün ve bugün bişey yok inşallah vardır Allah'ım nasip etsin inşallah hamişler bizede dua edin lütfen 🙏

Aynen öyle maalesef çok merak ediyorum bi an önce adet günüm gelsin geçsin test yapım diyorum benimde öyle oldu 3 gün felan mide bulantısı 1 kez kusma yaşadım dün ve bugün bişey yok inşallah vardır Allah'ım nasip etsin inşallah hamişler bizede dua edin lütfen 🙏
Bende ya Inşallah hamileyizdir daha 8 gun var zamn gecmiyor çok istiyorum 🤲😪

Sonuç nedir canım varmı gebelik

Back
X