Hamile olabilir miyim lütfen yardim

Bademmm34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
26
9
36
Arkadaşlar şuan adetim 6 gün gecikti bu ay belim sırtım çok aşırı ağrıdı aşırı gaz problemi vardi sürekli lavaboya gittim. Adet olmam gereken günde test yaptım ilk başta bişey çıkmadı 1 saat sonra çöpe atacakken silik ikinci çizgi çıktı sonra bidaha yaptım ondada 1 saat sonra aşırı silik bişey çıktı. 4 gün sonra bidaha yaptım onda hiç bişey çıkmadı. Kan vericem.ama.memleketteyim gidemedim. Böyle bişey yaşayan oldumu

Eklentiler

• IMG_20221026_134021.webp
    IMG_20221026_134021.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 112
Arkadaşlar şuan adetim 6 gün gecikti bu ay belim sırtım çok aşırı ağrıdı aşırı gaz problemi vardi sürekli lavaboya gittim. Adet olmam gereken günde test yaptım ilk başta bişey çıkmadı 1 saat sonra çöpe atacakken silik ikinci çizgi çıktı sonra bidaha yaptım ondada 1 saat sonra aşırı silik bişey çıktı. 4 gün sonra bidaha yaptım onda hiç bişey çıkmadı. Kan vericem.ama.memleketteyim gidemedim. Böyle bişey yaşayan oldumu

Sadece ilk 10 dk çıkan sonuç geçerli, 1 saat sonra silik çizgi çıkması bir şey ifade etmiyor. Geç döllenme değilse eğer hamile değilsiniz

Şuan hasta olmadım daha hiç belirti yok yani anlamadım. Son tesste
Sadece ilk 10 dk çıkan sonuç geçerli, 1 saat sonra silik çizgi çıkması bir şey ifade etmiyor. Geç döllenme değilse eğer hamile değilsiniz
Ben 2 gün önce test yaptım negatif çıktı adette olmadım bekliyorum öyle

Şuan hasta olmadım daha hiç belirti yok yani anlamadım. Son tesste

Ben 2 gün önce test yaptım negatif çıktı adette olmadım bekliyorum öyle

Kanda daha net belli olur ancak hava değişimi, stres, ilaç kullanımı gibi pekçok şey regli gecikmesi yapıyor. Bu testlere göre hamilelik yok.

Back
X