Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba atkadaşlar adet günüme daha 7 gün var ama göğüslerimde şişlik,göbeğime bastırınca bir acı,baş dönmesi,kalça ve bel ağrısı,fazla akıntı,sürekli gaz halim var sizce hamile olabilir miyim
Normalde bunlar benim regl oncesi belirtilerim gaz olmasi insani sersem gibi yapabiliyor dogrusu stress yapma.. Hamilelik telasina kapilmak icin daha 8 gunun var..
merhaba atkadaşlar adet günüme daha 7 gün var ama göğüslerimde şişlik,göbeğime bastırınca bir acı,baş dönmesi,kalça ve bel ağrısı,fazla akıntı,sürekli gaz halim var sizce hamile olabilir miyim
bencede canım 7 gün regle az bi zaman dilimi. hamile kalan arkadaslar bu belirtileri reglden 10 gün önce hissettiklerini yazmışlar, tabi sen inşallah hamilesindidr de, beklemek en doğrusu umut tacirliği yapmak istemem
bu durum psikolojikte olabilir canım bende bir dönem böyle belirtiler yaşamıştım ve reglimi beklemeden test yaptım ve tabi negatif çıktı. o yüzden sabırlı olup beklemek en güzeli. şuan 5 buçuk aylık hamileyim:) Allah isteyen herkese nasip etsin. hamileliğimi öğrendiğim zaman ise sabırla bekledim ve 5-6 gün gecikmeden sonra test yaptım ve hamile olduğu öğrendim.