hamile olabilir miyim lütfen yardım:(

tugce8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
138
4
96
Tekirdağ
merhaba atkadaşlar adet günüme daha 7 gün var ama göğüslerimde şişlik,göbeğime bastırınca bir acı,baş dönmesi,kalça ve bel ağrısı,fazla akıntı,sürekli gaz halim var sizce hamile olabilir miyim:(

Normalde bunlar benim regl oncesi belirtilerim gaz olmasi insani sersem gibi yapabiliyor dogrusu stress yapma.. Hamilelik telasina kapilmak icin daha 8 gunun var..

merhaba atkadaşlar adet günüme daha 7 gün var ama göğüslerimde şişlik,göbeğime bastırınca bir acı,baş dönmesi,kalça ve bel ağrısı,fazla akıntı,sürekli gaz halim var sizce hamile olabilir miyim:(

bencede canım 7 gün regle az bi zaman dilimi. hamile kalan arkadaslar bu belirtileri reglden 10 gün önce hissettiklerini yazmışlar, tabi sen inşallah hamilesindidr de, beklemek en doğrusu umut tacirliği yapmak istemem:50:

bu durum psikolojikte olabilir canım bende bir dönem böyle belirtiler yaşamıştım ve reglimi beklemeden test yaptım ve tabi negatif çıktı. o yüzden sabırlı olup beklemek en güzeli. şuan 5 buçuk aylık hamileyim:) Allah isteyen herkese nasip etsin. hamileliğimi öğrendiğim zaman ise sabırla bekledim ve 5-6 gün gecikmeden sonra test yaptım ve hamile olduğu öğrendim.

Back
X