Hamile olabilir miyim yardım edin 😔

Aysegul ay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
4
0
1
29
İyi günler çok utanarak yazıyorum ama iki gün önce erkek arkadaşımla üzerimizde hiçbirsey yokken sürtünmeyle ilişki oldu ama onda prezervatif vardı herhangi bi boşalma olmadı ama benim bacak aram ıslaktı . Adet için bı takvim kullanıyorum orda en doğurgan dönem yazıyor sizce böyle birdey mümkün olabilir mi hamile olma ihtimali olamaz değil mi litfen yardımcı olur musunuz ve daha adet olmama 12 gün var

O iş o kadar kolay olsa biz aylarca beklemezdik o kadar uğraşlar vermezdik canım ya
Ama bizdeki de şans ya sen kesin hamilesindir
Millet meryem ana gibi mübarek
Tövbe tövbe..

O iş o kadar kolay olsa biz aylarca beklemezdik o kadar uğraşlar vermezdik canım ya
Ama bizdeki de şans ya sen kesin hamilesindir
Millet meryem ana gibi mübarek
Tövbe tövbe..
Evet haklısınız biraz saçma ama bazı sitelerde bu durumun olabileceği yazıyor ve insan psikoljikmen etkileniyor

%90 ihtimal gebelik var zevk sıvısında meni mevcuttur ve spermler saniyede 500 km hızla gidecek hareketli yapıya sahipler öyle olmasa rahme gidene kadar ölürlerdi. 😓😭 Elbisesine bulaşıp vajinasına denk gelince gebe kalmıştı birisi burda 😭👨👱👶

%90 ihtimal gebelik var zevk sıvısında meni mevcuttur ve spermler saniyede 500 km hızla gidecek hareketli yapıya sahipler öyle olmasa rahme gidene kadar ölürlerdi. 😓😭 Elbisesine bulaşıp vajinasına denk gelince gebe kalmıştı birisi burda 😭👨👱👶
Böyle birşey olabilir mi çok korkuyorum ama herhangi bi ilişki olmadı sadece sürtünme oldu , ne yapmam lazım şuanda

Böyle birşey olabilir mi çok korkuyorum ama herhangi bi ilişki olmadı sadece sürtünme oldu , ne yapmam lazım şuanda
Bir erkek bir kadın bir de ilişki her zaman çocuk ihtimali var. Minareyi çalan kılıfını hazırlar hazırlamalı yani kusura bakmayın özelden bilgi istemişsiniz ama her gün burda çocuk çocuk diye yüreği yanan anneleri görünce sizin gibi bu duyguyu oyuncak haline getiren kişilerin yüreğini ferahlatamam

Back
X