- 16 Aralık 2020
- 35
- 11
- 3
- 28
- Konu Sahibi asilinannesii
-
Canım merhaba geçen ay bende öyle oldum 1.46 çıkmıştı beta hcg bende baya heveslendim ama yokmuş olması için 5 ve üzeri olması gerekiyor dedi doktorum insan dan insana farklılık gösterirmi bilemem ama hakkında hayırlısı
İkisi de aynı değer; 0.1 : 0.100. Normalde kan tahlilim 0.1 en fazla 0.100 çıkmıştı.
Bunu bilmiyordumİkisi de aynı değer; 0.1 : 0.100
Bende sizinle aynı durumdayım merak ettim şuan ki durumunuzu inşallah hamilesinizdir.Merhaba arkadaşlarr aranıza yeni katıldımen ufak bir sorumda kafa karışıklığımda altını üstüne getiririm buraların açar açar okurum Nihayet ben de kaydoldum. Benim bir sorum olacak. Son adet tarihimin başlangıcı 26 Kasım. 6 Aralık'ta şüpheli ilişkimiz oldu. Sonra 11 Aralık'ta baslayip 15 aralığa kadar 4 gün süren lekelenmelerim oldu böyle kahverengi pembe gibi her tuvalete gittiğimde peceteye geliyordu. Adet olacakmış gibi kasık ağrısı çektim şuan hala var kasıklarımda ağrı. Dün kan verdim beta hcg 0.244 çıktı bata daha 8 gün var. Normalde kan tahlilim 0.1 en fazla 0.100 çıkmıştı. Bu rakamı ömrü hayatımda ilk kez gördüm. Ve şekilde ara lekelenmem de olmamıştı hiç . Böyle birşey yaşayan var mı aranızda bı fikri olan yardımcı olursanız çok sevinirim
Kan verdikten 4 gün sonra tekrar kan verdim beta hcg 0.100 çıktı. Ama 2 gün geciktim. Hamile olduğumu düşünmüyorum ama gecikme neyin nesi anlamadım. Ama inşallah siz hamilesinizdirrBende sizinle aynı durumdayım merak ettim şuan ki durumunuzu inşallah hamilesinizdir.
Karışıklık olmasın. İkinci tahlili bata 6 gün kala verdim varsa çıkardı herhalde ya da 0.244 olan değer 0.100 e düşmezdi en azından o yüzden kesin hamile değilim diyebiliyorumBende sizinle aynı durumdayım merak ettim şuan ki durumunuzu inşallah hamilesinizdir.
Cvp için sağolunKan verdikten 4 gün sonra tekrar kan verdim beta hcg 0.100 çıktı. Ama 2 gün geciktim. Hamile olduğumu düşünmüyorum ama gecikme neyin nesi anlamadım. Ama inşallah siz hamilesinizdirr
Evet bencede düşme olmazdı yükselirdi rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimizeKarışıklık olmasın. İkinci tahlili bata 6 gün kala verdim varsa çıkardı herhalde ya da 0.244 olan değer 0.100 e düşmezdi en azından o yüzden kesin hamile değilim diyebiliyorum
Lekelenme yerleşme kanamasıdır diye düşünelim inşallahCvp için sağoluninşallah ama bu lekeler korkutuyo beni 2 sene öncede aynısı oldu 1,5 ay hamilelik yaşadım kalbi durdu sonra
Aminn bizim olsaydı sürpriz olurdu 3 yasinda bı oğlum var biraz daha zamanı var diye düşünüyoruz kardeş içinEvet bencede düşme olmazdı yükselirdi rabbim hayırlı olanı nasip etsin hepimize
Aralık 3 te olmam gerekiyo lekelerim dün beri varAminn bizim olsaydı sürpriz olurdu 3 yasinda bı oğlum var biraz daha zamanı var diye düşünüyoruz kardeş içinrabbim bilir yine hayırlısını.. Sizin bata kaç gün var ?
Pardon ocakğın 3 ‘ünde olmam gerekiyoAralık 3 te olmam gerekiyo lekelerim dün beri var
GüzelAralık 3 te olmam gerekiyo lekelerim dün beri var
Güzel haberlerini bekliyorum inşallahPardon ocakğın 3 ‘ünde olmam gerekiyo
İnşallah...Güzel
Güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım ne yaptın merak ettim ?İnşallah...
yazarım eğer hamile isem
Malaesef yok gebelik lekelerim 17 gün sürdü adet olmadım adete saydım lekeleri dr gittim simir testi aldı adet olunca da horman testi istedi sebebini söylemdi lekelerinCanım ne yaptın merak ettim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?